Menu

Tjejgrejer - Josefin Johansson

Göteborg

2lång kvartersscen
lördag, 25 april 2015 kl:20:00

Tjejgrejer är Josefins första soloshow som spelade för utsålda hus under hösten 2014. Det är en föreställning om grejer tjejer gillar, alltså killar och smink. Eller? Barndomsminnen från Stubbabo varvas med sånger från hjärnan. Vi får följa med i resonemang kring utseende, beteende och vikten av kön. Bokstavligen. Kvällen blir som henne själv - rolig, peppig och lite ekivok. Föreställningen är ca 75 min lång.
Josefin Johansson är komiker och artist och har arbetat på radio, tv och scen sedan 2006. Hon har medverkat i produktioner som: Intresseklubben, Det Stora Matslaget, Partaj, Robins, Gabba Gabba, Dobidoo, Extra Extra och Morgonpasset i P3. Är just nu aktuell med Helt Sant i P4 och podcasten Crazy Town.
2lång teaterbar har öppet mellan 17.30 - 23.00 där mat & dryck finns att köpa.




2Lång är mer än ett kulturhus. Det är mer än en teater, mer än ett café, mer än en spelplats. Det är en kvartersscen, fullkomligt frustande av liv.

På 2Lång står kreativiteten och tillgängligheten i fokus. Vår profil består av öppna dörrar och en produktivitet som överträffar de flesta scener. Lokalen är en plats för kreativa människor där vi bedriver både deltidsutbildning i skådespeleri och kvälls -och helgkurser i improvisationsteater.

Datum / Tid

lördag, 25 april 2015 kl: 20:00

Plats

Göteborg, 2lång kvartersscen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad