Evenemang på Artisten - Sjöströmsalen i Göteborg

 - The Year of the Dragon på Artisten - Sjöströmsalen i Göteborg. Klassisk konsert - Musik
oktober
22
kl: 19:00
Artisten - Sjöströmsalen, Musik / Klassisk konsert

Göteborg Wind Orchestra David Björkman, dirigent Anders Lundin, eufonium Percy Fletcher Vanity Fair Philip Sparke …the quest for peace… Håkan Teorin Lamento (uruppförande) Edward Elgar The Severn Suite Håkan Theorin Ballata (uruppförande) Philip Sparke Pantomime Philip Sparke The Year of the Dragon Draken är det femte djuret av de tolv zodiakdjuren inom den kinesiska astrolo

 - Asphalt Cocktail på Artisten - Sjöströmsalen i Göteborg. Klassisk konsert - Musik
november
07
kl: 19:00
Artisten - Sjöströmsalen, Musik / Klassisk konsert

Göteborg Wind Orchestra Studenter vid Högskolan för scen och musik Ole Edvard Antonsen, dirigent och trumpetsolist Göteborg Wind Orchestra samarbetar med Högskolan för scen och musik och dess musikerstudenter på blåssidan har många år på nacken och är ett av leden i vår ambition att samarbeta med utbildningar på olika nivåer och att vara förebilder för framtidens musiker.

Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här