Menu

BATRA & ROBIN

Göteborg

Draken
lördag, 25 oktober 2014 kl:19:30

Den dynamiska duon Batra & Robin” på Sverigeturne!

Nu är det klart att två av Sveriges populäraste komiker, David Batra och Robin Paulsson, kommer åka ut på den gemensamma standup-turnen Batra & Robin”. Det blir en 20 föreställningar lång resa i hela landet med premiär den 17 januari 2014 i Halmstad. Därefter blir det besök i bland annat Norrköping, Västerås, Göteborg, Uppsala och Växjö.

De prisbelönta komikerna David Batra och Robin Paulsson har tillhört Sveriges populäraste komiker under många år. David Batra har skapat svensk humorhistoria med “Kvarteret Skatan” och gjort stor publiksucce med sin soloshow “Det här var ju tråkigt” och Robin Paulsson har kallats en blandning av Seinfeld och David Letterman för sitt sätt att leda den egna talkshowen Robins” i SVT.

Både David Batra och Robin Paulsson är rutinerade komiker med 18 respektive tolv års erfarenhet av standup. De uppträder ofta på humorklubbar och i början av 2014 åker de på en 20 föreställningar lång standup-turne genom Sverige under namnet Batra & Robin”.

Åldersgräns: 13 år

Föreställningens längd: Ca 90 min utan paus

Rullstolsplatser bokas via Callcenter 077-170 70 70 eller 0480-421010
För rullstolsbundna när de anländer: I Drakens entre finns ingen hiss, men vi har andra entreer med hiss så vår personal guidar de berörda in via annan entre. Det finns skyltar i Drakens entre som förklarar vart man ska vända sig för att få hjälp med detta.

OBS! Reserverade eller betalda biljetter kan INTE hämtas ut på arenan! Ev överblivna biljetter säljs i biljettkassan på Draken 1 tim före föreställning.

Ticnetombud kan endast göra direktköp samt skriva ut reserverade eller betalade biljetter.
Vid köp av mobilbiljett måste HELA sällskapet passera entren / inpasseringen samtidigt.

Alla frågor samt gruppbokningar hänvisas till Kalmar BiljettCentrum tele 0480-421010 eller mail biljettcentrum@kalmarsalen.se

För rullstolsbundna när de anländer: I Drakens entre finns ingen hiss, men vi har andra entreer med hiss så vår personal guidar de berörda in via annan entre. Det finns skyltar i Drakens entre som förklarar vart man ska vända sig för att få hjälp med detta.

Det finns ingen fast hörslinga som alla kan använda sig av i Draken. Om någon behöver hörslinga kan de boka valfri plats i salongen, men sen måste de ringa och anmäla det till oss på tele: 031-774 3000 eller maila oss på info@folketshusgoteborg.se.


I slutet på 1800-talet uppkom de första planerna på att skapa egna lokaler till Göteborgs arbetare. De behövde en central plats för sin verksamhet och lokaler som passade för stora möten.

Under cirka 40 år kom Arbetareföreningens lokaler på Järntorget att fylla den funktionen, men med tiden behövdes större och modernare lokaler. Lösningen blev ett stort, gediget och funktionellt Folkets Hus.

Datum / Tid

lördag, 25 oktober 2014 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Draken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

425

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad