Menu

Kränkt vad det här! Humorshow med Tobias Persson

Göteborg

Draken
lördag, 25 april 2015 kl:19:30

I vår ger sig den prisbelönte standup-komikern Tobias Persson ut på en Sverigeturné med sin nya show ”Kränkt var det här”. Det är en humorföreställning om hur vi gick från att fråga får man skämta om allt till att undra om man får skämta om något? Tobias Persson tar upp vad som händer med ett samhälle när vi går på tå och håller inne med våra åsikter för att inte kränka andra. Vårpremiären av Kränkt var det här” äger rum den 6 mars i Linköping och spelas sedan i bland annat Uppsala, Gävle och Göteborg.

I sin nya standup-show Kränkt var det här” ger Tobias Persson en humoristisk genomgång av hur Sverige kunde gå från att vara “mellanmjölkens land” till att bli de lättkränktas land” och hur tidigare kaxiga proffstyckare plötsligt har tystnat för rädslan av att bli omkullblåsta av twitterstormar och mediedrev.

Om Tobias Persson
Tobias Persson har ägnat sig åt standup i över tio års tid och är känd för sin improvisationsförmåga och sitt uttrycksfulla kroppsspråk. Han är också en flitigt anlitad manusförfattare till scenshower och har medverkat i många svenska humorprogram så som “SNN News”, “Hårdvinklat”, “Robins”, Extra Extra” och Snacka om nyheter”. 2008 utsågs Tobias till Årets manliga komiker på Standup-galan och han har även vunnit de båda humorutmärkelserna Torparpriset (2007) och Smack-priset (2006).

Längd: ca 75 min. Ej paus.
Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplatser bokas via Callcenter 077-170 70 70 eller 0480-421010

OBS! Reserverade eller betalda biljetter kan INTE hämtas ut på arenan! Ev överblivna biljetter säljs i biljettkassan 1 tim före föreställning.

Vid köp av mobilbiljett måste HELA sällskapet passera entrén / inpasseringen samtidigt.

Alla frågor samt gruppbokningar hänvisas till Kalmar BiljettCentrum tele 0480-421010 eller mail biljettcentrum@kalmarsalen.se

I slutet på 1800-talet uppkom de första planerna på att skapa egna lokaler till Göteborgs arbetare. De behövde en central plats för sin verksamhet och lokaler som passade för stora möten.

Under cirka 40 år kom Arbetareföreningens lokaler på Järntorget att fylla den funktionen, men med tiden behövdes större och modernare lokaler. Lösningen blev ett stort, gediget och funktionellt Folkets Hus.

Datum / Tid

lördag, 25 april 2015 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Draken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195kr - 250kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad