Menu

BATRA & ROBIN

Göteborg

Draken
lördag, 12 september 2015 kl:19:30

David Batra och Robin Paulsson fortsätter i höst sin gemensamma Sverigeturné Batra & Robin” med en tredje säsong. Den hyllade standup-showen kallas ett vackert komiskt hantverk som får publiken att tjuta och spruta skrattårar (Arbetarbladet), UNT:s recensent skrattade så hon grät” och Kristianstadsbladet skriver att ”detta är två av landets mest erfarna och slipade komiker”.

Efter en vår där David Batra spelat huvudrollen i Svarte Orm” på Intiman och Robin Paulsson programlett Melodifestivalen är det i höst återigen dags för en gemensam turné för de båda komikerna.

Showen Batra & Robin” är helt befriad från tunga budskap. Istället bjuder den dynamiska komikerduon på en renodlad humorföreställning med full fokus på att få publiken att skratta.
Den 11 september inleds den tredje säsongen av deras standup-show “Batra & Robin” som spelats för fulla hus landet runt.

Åldersgräns: 13 år

Föreställningens längd: Ca 90 min utan paus

Rullstolsplatser bokas via Callcenter 077-170 70 70 eller 0480-421010

OBS! Reserverade eller betalda biljetter kan INTE hämtas ut på arenan! Ev överblivna biljetter säljs i biljettkassan på Draken 1 tim före föreställning.

Ticnetombud kan endast göra direktköp samt skriva ut reserverade eller betalade biljetter.
Vid köp av mobilbiljett måste HELA sällskapet passera entrén / inpasseringen samtidigt.

Alla frågor samt gruppbokningar hänvisas till Kalmar BiljettCentrum tele 0480-421010 eller mail biljettcentrum@kalmarsalen.se

Det finns ingen fast hörslinga som alla kan använda sig av i Draken. Om någon behöver hörslinga kan de boka valfri plats i salongen, men sen måste de ringa och anmäla det till oss på tele: 031-774 3000 eller maila oss på info@folketshusgoteborg.se.


I slutet på 1800-talet uppkom de första planerna på att skapa egna lokaler till Göteborgs arbetare. De behövde en central plats för sin verksamhet och lokaler som passade för stora möten.

Under cirka 40 år kom Arbetareföreningens lokaler på Järntorget att fylla den funktionen, men med tiden behövdes större och modernare lokaler. Lösningen blev ett stort, gediget och funktionellt Folkets Hus.

Datum / Tid

lördag, 12 september 2015 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Draken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad