Menu

Liljebrinks

Göteborg

Folkteatern
lördag, 25 oktober 2014 kl:15:00

Liljebrinks - En svart komedi i vitt
Välkomna in i familjens bubbla – en bubbla lika bräcklig som bostadsmarknaden.
Skandinaviens mest exklusiva inredningsmagasin gör ett hemma hos-reportage i den fantastiska villan vid havet.
Detta är dagen då en leende Elaine kommer att få posera i ett helsidesuppslag medan hon hackar färsk koriander, omgiven av möbler från mässan i Milano och några Chablis Grand Cru-viner i det chica vinstället.
Detta är dagen då färg- och materialval känns lite mer angelägna än styvbarnens tankar om mindfulness, solidaritet och tillståndet på jorden.
Detta är dagen då den före detta kommunalpampen (S) får uppträda i en tröja som absolut inte är för trång och ungdomlig, och förklara att han stöttar sin entusiastiska fru till hundra procent.
Hur ska familjen Pettersson-Liljebrink leva upp till rummens perfekta elegans? När de dekorativa limefrukterna börjat mögla, när parketten är slipad en gång för mycket och våra relationer blankpolerade – vad finns då kvar?
Det blir givetvis spatiöst och upptrissat med öppen planlösning och generösa ljusinsläpp – och framförallt blir det väldigt roligt!

Lokal: Röda Scenen

Folkteatern är en länsteater med placering vid Järntorget i Göteborg och med turnerande verksamhet i Västra Götalandsregionen, vilken också är uppdragsgivare och ekonomisk huvudman. Teatern är en ekonomisk förening med medlemmar från ca 300 olika organisationer och föreningar - t ex fackförbund, hyresgästföreningar och bildningsförbund. Teatern har även enskilda medlemmar. På Folkteatern arbetar ett sextiotal personer, med stora variationer över säsongen beroende på repertoar

http://www.folkteatern.se/</i>

Datum / Tid

lördag, 25 oktober 2014 kl: 15:00

Plats

Göteborg, Folkteatern

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

120 - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök