Menu

Variation

Göteborg

Folkteatern
fredag, 27 mars 2015 kl:18:00

K tycker inte om sin mamma. K tycker inte om strukturell rasism. K tycker inte om intolerans. K tycker att hans femårige son är rasist. K är vegetarian. K säger ”förskola” och inte ”dagis”. K vill göra gott. K kommer till Folkteatern med sanningen! Kristian Hallbergs pjäs fick stor framgång på Teater Galeasen i Stockholm våren 2014 och nu får Göteborgspubliken möta K:s uppgörelse med sin självbild.Regi: Frida Röhl
Scenografi: Charlotta Nylund
Ljusdesign: Carina Persson
Musik: Amina Hocine
Medverkande: Lycke Claesson, Elisabeth Göransson, Sanna Hultman, Jonas Sjöqvist, Charlotte Trulsen.
Föreställningen ingår i Sanning c/o Folkteatern tillsammans med Möjligtvis har det inträffat en incident och Not based on a true story.
 
Gå inte hungrig på teater!Till lördagarnas matinéföreställningar av Sanning c/o Folkteatern kan du förbeställa en matig, vegetarisk wrap (69 kr) till andra pausen.
Mejla till erik@folkgbg.se senast tisdagen i samma vecka. Ange eventuella allergier. Betalning görs på plats. Välkommen! 

Lokal: Röda Scenen

Folkteatern är en länsteater med placering vid Järntorget i Göteborg och med turnerande verksamhet i Västra Götalandsregionen, vilken också är uppdragsgivare och ekonomisk huvudman. Teatern är en ekonomisk förening med medlemmar från ca 300 olika organisationer och föreningar - t ex fackförbund, hyresgästföreningar och bildningsförbund. Teatern har även enskilda medlemmar. På Folkteatern arbetar ett sextiotal personer, med stora variationer över säsongen beroende på repertoar

http://www.folkteatern.se/</i>

Datum / Tid

fredag, 27 mars 2015 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Folkteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100 - 160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök