Menu

Best Of Jörgen Mörnbäck

Göteborg

Lisebergsteatern
fredag, 5 september 2014 kl:19:30

Best of Jörgen Mörnbäck
- Med full rösträtt!

Det blir kändistätt på Lisebergsteatern i höst. Eller vad sägs om Mikael Persbrandt, Kjell Bergqvist, Fredrik Lindström, Lasse Kronér, Jonas Gardell, Johan Glans, Kalle Moraeus, Claes Eriksson och inte minst Fredrik Reinfeldt på samma scen samtidigt! Är det ”Stjärnorna på slottet – Live” tänker du? Nej, det är förstås vårt lands främste imitatör – Jörgen Mörnbäck – som är i farten igen med en ny show tillsammans med sitt band, under ledning av kapellmästare Thomas Darelid.

Mörnbäck besitter en helt unik förmåga att växla blixtsnabbt mellan olika karaktärer och röster och nu är han äntligen aktuell igen med en helt ny föreställning. Best of Jörgen Mörnbäck är en musikalisk, galen och befriande scenshow, fullproppad med pricksäkra imitationer. Självklart bjuder han på sina mest populära figurer och shownummer från tidigare föreställningar, men det blir också en hel del nya bekantskaper och ”röster” som gör sig hörda. Och med tanke på att det är valår så kan Jörgen förstås inte låta bli att göra komiska porträtt av några av våra kära politiker. ”En del är ju bara så tacksamma att imitera”, säger Mörnbäck med ett finurligt leende.

Manus: Jörgen Mörnbäck & Anders Wällhed. Regi: Anders Wällhed.
Föreställningen produceras av 2Entertain.

Längd: ca 2 tim inkl paus

Lokal: Lisebergsteatern

Lisebergsteatern, på Liseberg i Göteborg var från början ett planetarium, därav salongens kupolformade tak. Byggnaden uppfördes 1944 och kallades då Planetariet. Det utrustades med ett stjärnsystem där man genom olika ljuskombinationer bland annat kunde se hur stjärnorna stod vid tiden för Jesu födelse.

Datum / Tid

fredag, 5 september 2014 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Lisebergsteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad