Menu

Gbg Dance Festival 2014

Göteborg

Lisebergsteatern
tisdag, 12 augusti 2014 kl:18:00

OBS! Pga vattenläcka på Lisebergsteatern är föreställningen flyttad till Rondo på Liseberg. Köpta biljetter till Lisebergsteatern gäller på Rondo.

Twisted Feet föreningar Young Art Kulturförening och Dans Kultur DF i samarbete med Kulturkalaset, Göteborgs Kulturförvaltning, Bilda, Danskonsulenten Göteborg presenterar stolt GBG DANCE FESTIVAL: tre dagar av ett otroligt kulturelly utbyte, konstnärligt montrar, hög nivå streetdans battles, magiska efterfester. Allt detta för kärleken till dansen.

Andra dagen av festivalen den 12 augusti presenteras 2 events på en och samma kväll på Rondo. Swedish Dance Delight & Plattform X.

SVERIGE DANCE DELIGHT vol 2

Dance Delight är den största och mest prestige fyllda showcase tävling för urbana danser i världen. Det har funnits i 21 år i rad i Japan med över 10 000 personer i publiken redan . Finalen arrangeras i Tokyo, augusti 2015. Vi är hedrade att vara värd för den andra upplagan av den svenska uttagningen till Japan.

PLATTFORM X

Plattform X är ett evenemang som skapats för dansare som vill ta sin dans till en annan nivå genom att göra mer konstnärliga akter där de utmanar sig själva . Vi strävar efter att uppmuntra dolda talanger att kliva fram och ta plats. Detta steg är för dem. Syftet är att koppla de utövande / dansare till arbetsindustrin så snart som möjligt. Missa inte denna otroliga dag blandade med häftiga internationella nummer.

Arrangör: Twistedfeet

Föreställningen är ca 2,5 tim inkl paus

Lokal: Lisebergsteatern

Lisebergsteatern, på Liseberg i Göteborg var från början ett planetarium, därav salongens kupolformade tak. Byggnaden uppfördes 1944 och kallades då Planetariet. Det utrustades med ett stjärnsystem där man genom olika ljuskombinationer bland annat kunde se hur stjärnorna stod vid tiden för Jesu födelse.

Datum / Tid

tisdag, 12 augusti 2014 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Lisebergsteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad