Menu

Jobbit - En Oväntad Komedishow

Göteborg

Lisebergsteatern
torsdag, 20 november 2014 kl:19:30

På allmän begäran är hon tillbaka, Sveriges hårdast arbetande jobbit Ann Westin. För livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det.

Det är jobbigt att vara barn. Det är jobbigt att vara vuxen. Det är jobbigt att vara gift. Det är jobbigt att vara ensamstående. Det är jobbigt att vara undersköterska, i synnerhet när man får lönen. Det är jobbigt att vara patient, särskilt när man haft två hjärnblödningar. Det är jobbigt att vakna av sina egna snarkningar. Framför allt på tåget. I första klass. I den tysta avdelningen.

Ann Westin åkte i våras ut på en bejublad turné med vandringsstaven i högsta hugg och skorna i ryggsäcken. Hennes Facebook-sida svämmade över av hyllningar från publiken och när turnén tog slut började mailen komma: ”ska du inte till Skåne?” ”När släpper ni nya datum?”

Så nu är det dags igen. Som den plikttrogna jobbit Ann är åker hon på allmän begäran ut för att återigen leverera sina sylvassa omvärldsbevakningar på sitt fullständigt oefterhärmliga sätt. Ingen kommer undan – kungafamiljen, landstingspolitikerna, kändisarna med språkförbistringar… huka er, nu laddar hon om!

Medverkande: Anneli Abrahamsson

Föreställningen är ca 75 min lång utan paus

Lokal: Lisebergsteatern

Lisebergsteatern, på Liseberg i Göteborg var från början ett planetarium, därav salongens kupolformade tak. Byggnaden uppfördes 1944 och kallades då Planetariet. Det utrustades med ett stjärnsystem där man genom olika ljuskombinationer bland annat kunde se hur stjärnorna stod vid tiden för Jesu födelse.

Datum / Tid

torsdag, 20 november 2014 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Lisebergsteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295 - 350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad