Menu

Thomas Petersson - Skakad Inte Störd

Göteborg

Lisebergsteatern
torsdag, 12 februari 2015 kl:19:30

SUCCÉN FÖRLÄNGS YTTERLIGARE - NY SVERIGETURNÉ UNDER VÅREN 2015.
Enmansföreställningen av och med en av våra mest folkkära komiker, Thomas Petersson, har turnérat runt om i landet och spelat för helt utsålda hus. Nu ger sig Thomas ut på ny turné och kommer att besöka hela 14 orter under våren 2015.
Med mycket glädje och en gnutta galenskap delar han med sig av sina, minst sagt, udda vardagsbetraktelser. Vart tog fakirerna vägen? Vem är det som fiser i hissen? Om ett gott skratt förlänger livet, men tiden går fort när man har roligt, går det jämnt upp då? Thomas Petersson är äntligen tillbaka med en enmansföreställning och avhandlar frågorna du inte visste fanns, en lång rad gamla godingar och även dagsfärska infall. Skakad, ja - men absolut inte störd!
Arenaplan
2Entertain
Liseberg
 

Lokal: Lisebergsteatern

Lisebergsteatern, på Liseberg i Göteborg var från början ett planetarium, därav salongens kupolformade tak. Byggnaden uppfördes 1944 och kallades då Planetariet. Det utrustades med ett stjärnsystem där man genom olika ljuskombinationer bland annat kunde se hur stjärnorna stod vid tiden för Jesu födelse.

Datum / Tid

torsdag, 12 februari 2015 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Lisebergsteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

360

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad