Menu

Tomas Sista Revy

Göteborg

Lisebergsteatern
fredag, 11 september 2015 kl:19:30

Tomas Sista Revy förlängd i Göteborg!
Efter 60 utsålda föreställningar under våren förlängs föreställningen med ytterligare 3 veckor i Göteborg med nypremiär 4 september, innan den flyttar vidare till Intiman i Stockholm. Tomas Sista Revy är en föreställning som ingen annan. Med finurliga scenlösningar, humor, musik och sång, kittlande överraskningar och mycket hjärta. Tomas vill som alltid roa på ett djupare plan, så det blir både skratt, tårar och jubel. Vi får möta Tomas och flera av hans älskade figurer, som ”Kyparn”, ”Stintan” och ”Clownen”, men vi får även göra flera nya bekantskaper. Det blir en summering av deras livsresa och en glimt av vad som väntar.
För exakt 25 år sedan gjorde Tomas von Brömssen sin allra första revy. Det blev en formidabel succé, som spelades över ett år i Göteborg innan den flyttade vidare till både Stockholm och Oslo. Denna följdes upp av Tomas Revy II & III. Samtliga gjorde Tomas tillsammans med parhästen och regissören Bo Hermansson. Nu har de återförenats och det kommer förstås att bli en helt unik teaterupplevelse - Tomas Sista Revy. Sista för närvarande, ja …
Manus: Tomas von Brömssen och Bo Hermansson. Regi: Bo Hermansson.
På scen: Tomas von Brömssen, Rudy Addo, Malin Stenbäck och Sven-Eric Dahlbergs orkester.
Föreställningen är ca 2 tim och 15 min inkl paus
Arenaplan
2Entertain
Liseberg

Lokal: Lisebergsteatern

Lisebergsteatern, på Liseberg i Göteborg var från början ett planetarium, därav salongens kupolformade tak. Byggnaden uppfördes 1944 och kallades då Planetariet. Det utrustades med ett stjärnsystem där man genom olika ljuskombinationer bland annat kunde se hur stjärnorna stod vid tiden för Jesu födelse.

Datum / Tid

fredag, 11 september 2015 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Lisebergsteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad