Menu

Tresteg I Snedsteg

Göteborg

Lisebergsteatern
fredag, 16 oktober 2015 kl:19:30

Äntligen får vi se Thomas Petersson och Annika Andersson på samma scen samtidigt. I höst spelar de mot varandra i komedin ”Tresteg i Snedsteg” på Lisebergsteatern – det var 14 år sen sist. I övriga roller ser vi farsfavoriter som Carina Lidbom, Alexander Stocks, Robin Stegmar och Anna-Karin Palmgren. Föreställningen utspelar sig i 60-talets Göteborg och kryllar förstås av trassliga relationer, snedsteg, kärleksaffärer och rappa dialoger. För regin står Adde Malmberg.
Det kunde ha varit en bra idé av henne (Carina Lidbom) att låna ut sitt hus till sin bästa väninna (Annika Andersson) för lite ”rajtan-tajtan” vid sidan om, med den där killen från badmintonhallen (Alexander Stocks). Samtidigt som hon själv kan sticka över till väninnans make (Robin Stegmar) för lite eget ”rajtan-tajtan” när hennes man (Thomas Petersson) ändå blivit tvungen att flyga iväg till Stockholm på konferens.
Men som väntat kan ett korthus byggt på lögner och smussel i ett medelklasshem på 60-talet, raseras vid minsta påfrestning utifrån. Det räcker med en tilltagande dimma som hindrar makens flyg från att lyfta, så att även han landar hemma med flygvärdinnan (Anna-Karin Palmgren) för att ägna sig åt lite ”rajtan-tajtan”. Dimman, som ligger lika tät som intrigerna, hindrar även någon från att åka, någon annan från att smita, en tredje från att lämna och de flesta från att komma.

Föreställningen är ca 2,5 tim. inkl. paus.

Tresteg i Snedsteg produceras av 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion.
Arenaplan
Liseberg

Lokal: Lisebergsteatern

Lisebergsteatern, på Liseberg i Göteborg var från början ett planetarium, därav salongens kupolformade tak. Byggnaden uppfördes 1944 och kallades då Planetariet. Det utrustades med ett stjärnsystem där man genom olika ljuskombinationer bland annat kunde se hur stjärnorna stod vid tiden för Jesu födelse.

Datum / Tid

fredag, 16 oktober 2015 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Lisebergsteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

530

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad