Menu

JULENS STJÄRNA -Charlotte Perrelli

Göteborg

Masthuggskyrkan
onsdag, 26 november 2014 kl:19:00

En av julens klarast lysande stjärnor kommer till Masthuggskykan i Göteborg.

Charlotte Perrelli bjuder tillsammans med pianisten Maria Johansson på en varm och stämningsfull konsert. Med Odinkören kommer det vackra att växa och till kraftfull mäktighet.

Charlotte har alltsedan 1999 då hon vann Eurovision Song Contest med Take me to your Heaven varit en uppskattad artist med sin ambition, styrka och stora sceniska utstrålning. 2008 vann hon åter i Melodifestivalen (Hero) och de senaste tre åren har hon varit det stora dragplåstret i Diggiloo. Hon tar sig med glatt mod an nya utmaningar och nya genrer och gjorde huvudrollen Evita på Malmö Opera 2012. Här fick hon fantastiskt fina recensioner och gjorde verkligen succe! Det var en ny höjdpunkt på hennes karriär.

Från september i år gör Charlotte åter huvudrollen i Evita i en helt ny uppsättning på Göta Leijon i Stockholm. Trots att Evita spelas ända fram till jul vill Charlotte möta sin publik i några få exklusiva julkonserter i kyrkor. Här får hon vara genuint personlig och kommer att sjunga älskade julsånger blandat med egna favoriter. Hon njöt av den julturne hon gjorde förra julen och vill ut igen. Välkomna till en konsert som lyfter fram julens vackra stjärnglans!

Här ett par röster om förra årets julkonsert:

”Charlotte har ju en helt gudabenådad röst. Hela föreställningen var mycket stämningsfull.”

”... den sången (”En stjärna lyser så klart”) passade verkligen in på Charlotte Perrelli som med sitt fina uppträdande gav kyrkorummet stjärnglans.” (Hela Hälsingland)

”vilken succe för Charlotte Perrelli”

(Expressen)

Masthuggskyrkan är en kyrkobyggnad vid Storebackegatan i stadsdelen Stigberget, Göteborg. Kyrkan har en mycket framträdande placering på berget och är en av stadens stora sevärdheter. "Masthuggskyrkan är en av de mest urgöteborgska byggnaderna". Kyrkan rymmer 1 050 personer, varav 250 på läktarna.

Datum / Tid

onsdag, 26 november 2014 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Masthuggskyrkan

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

270kr - 390

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad