Menu

Moto Boy

Göteborg

Nefertiti
torsdag, 23 oktober 2014 kl:19:00

Frihamnen Event och Blixten & Co presenterar:
Moto Boy
Nefertiti - Göteborg
Torsdag 23 oktober 2014 kl 19.00
Ålder 18 år

Det finns nu nya chanser i sommar och höst att se Moto Boy som med sitt nysläppta och hyllade album
Keep Your Darkness Secret” åker ut på Sverigeturne i sommar och Skandinavienturne i höst. Skivan får
bland annat 5 av 5 i betyg av Värmlands Folkblad, Corren tycker den ger rysningar av välmående ända nere i ländryggen” och UNT skriver att nu är den underbara rösten tillbaka”. Vårens turne blev en publiksucce som ledde till extrainsatta föreställningar. Sommarens turne drar igång den 12 juli i Skellefteå.

När Moto Boy dök upp på den svenska musikscenen 2006 med sin sakrala sång och självklara utstrålning lämnade han få oberörda. Hans första skivor “Moto Boy” (2008) och Lost in the call (2010) togs emot väl av musikrecensenterna och beskrevs som “en hel gosskör i fjäderboa” (SVD) och ett “stort svenskt album” (DI Weekend).

De senaste åren har Moto Boy turnerat utomlands, komponerat musiken till och själv medverkat i
teateruppsättningen Lubiewo - Kärleksön på Göteborgs stadsteater och turnerat över hela världen som gitarrist med The Cardigans. Under våren 2014 var han dessutom aktuell som en av de medverkande i Wermland Operas uppsättning av “L’Orfeo”.
Hans tredje album, “Keep Your Darkness Secret“, släpptes den 26 mars och är uppbyggt av romantiska melodier, kusligt vackra gosskörer och extatiska crescendos. Albumet är skapat tillsammans med Niko Stoessl (Dave Gahan, Depeche Mode) och medverkar gör bland andra Titiyo, Bengt Lagerberg (The Cardigans, Brothers of End) och Leari (The Ark).

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.



Moto Boy
2024-05-18 20:00:00
Uppsala, Katalin And All That Jazz



Moto Boy
2024-10-03 19:00:00
Göteborg, Pustervik

Datum / Tid

torsdag, 23 oktober 2014 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad