Menu

Scott Bradlee & Postmodern Jukebox

Göteborg

Nefertiti
onsdag, 4 mars 2015 kl:19:00

Nefertiti Jazz Club presenterar:
Scott Bradlee & Postmodern Jukebox
Nefertiti - Göteborg
Onsdag 4 mars 2015 kl 19.00
Ålder 18 år

Jazzens Youtubefenomen Scott Bradlee & Postmodern Jukebox på Nefertiti!

Allt började när Scott Bradlee lade ut en film på YouTube med sina ragtime-tolkningar av åttiotalspop. Hans framgångsrika jazztolkningar av bland annat Lordes ”Royal” och Guns NRoses ”Sweet Child o`Mine” har över 100 miljoner YouTube-visningar.
Hans musik har spridit sig som löpeld över världen och i vår har man chansen att se jazzens Youtubefenomen på Nefertitiscenen!

Scott Bradlee växte upp i NewYork och kan beskrivas som en postmodernist starkt präglad av den nya ”gör det själv”-andan på nätet. I hans musikaliska värld finns inga gränser och som en indirekt vägvisare genom populärmusikhistoria bryter han mot oskrivna popregler samtidigt som han bygger broar mellan generationerna. När bandets egenproducerade skiva ”Historical Missappriaton” släpptes 2014 tog den sig direkt in på en topp tio-placering på Billboards jazzlista.
Med fingrar dansandes över klaviaturen i en imponerande hastighet kan publiken inget göra än att njuta av bandets medryckande musik!

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

onsdag, 4 mars 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad