Menu

Sinne Eeg

Göteborg

Nefertiti
torsdag, 12 februari 2015 kl:19:00

Nefertiti Jazz Club presenterar:
Sinne Eeg
Nefertiti - Göteborg
Torsdag 12 februari 2015 kl 19.00
Ålder 18 år

Sinne Eeg, rösten i dansk jazz!

Med det nya albumet ”Face the Music” visar Eeg att hon vågar utmana sig själv när hon kliver ut ur sin comfortzone för att utvecklas. Hon bemöter musiken med en originalitet samtidigt som kompositionerna är stilsäkra och rotade i jazzens traditioner. Sinnes version av ”What A Little Moonlight Can Do” måste höras!

Med scatimprovisation och tydlig frasering flätar hon samman toner och rymt så att man rycks med i hennes coola, stundvis bluesinspirerade och framförallt avspända groove.
Med en förmåga att förmedla texter med en ton så klar och naturlig visar Eeg än en gång att hon är en lysande låtskrivare.

Nyligen vann Sinne Eeg i kategorin bästa jazzvokalist på Danish Music Awards, detta för tredje gången!

Albumet ”Face The Music” beskriver Eeg själv som en bild av den musiker hon är idag där fokus ligger på spontanitet, improvisation och spelglädje. Med sin önsketrio intar hon scenen på Nefertiti Torsdagen den 12e Februari!

Sinne Eeg -s.
Jacob Christoffersen -p.
Lennart Ginman -b.
Janus Templeton -tr.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

torsdag, 12 februari 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad