Menu

Mezzoforte

Göteborg

Nefertiti
fredag, 30 januari 2015 kl:19:00

Nefertiti Jazz Club presenterar:
Mezzoforte
Nefertiti - Göteborg
Fredag 30 januari 2015 kl 19.00
Ålder 18 år

Jazz, funk, fusion och isländska Mezzoforte är tillbaka! Fredagen 30 januari!

Isländska Mezzoforte är vid det här laget veteraner på den alltjämt livskraftiga europeiska fusionsjazzscenen. /.../ Där de flesta andra fusionsband nöjer sig med simpla musikaliska teman som trampoliner för solon har islänningarna alltid briljerat med fina melodier. Det gäller fortfarande. SvD om skivan Islands

Med ett helt eget sound som inte går att missta har isländska Mezzoforte i över tre decennier varit en inflytelserik kraft på den internationella fusionscenen och allt sedan den stora hiten ”Garden Party” 1983 varit en av Islands största musikexporter genom tiderna.
Vi vet vid det här laget att bandet levererar musik som innehåller knivskarpa breaks, liks och fills och med en igenkännbar melodi som bara Mezzoforte kan.
Kanske blir denna kväll en blandning av Los Angeles och Reykjavik? Men sprudlande på hög musikalisk nivå blir den garanterat.

Åter på Nefertiti på publikens begäran!

Eythor Gunnarsson –keyb.
Johann Asmundsson –b.
Fridrik Karlsson –g.
Martin Valihora –tr.
Jonas Wall –sx.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

fredag, 30 januari 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad