Menu

Nuiverseum

Göteborg

Nefertiti
fredag, 29 maj 2015 kl:19:00

Nefertiti Jazz Club presenterar:
Nuiverseum
Nefertiti - Göteborg
Fredag 29 maj 2015 kl 19.00
Ålder 18 år

Ett inverterad popuniversum med tre damer som fullkomligt hänför!

Ballader faller ur sina ramar ur ett såpass rigid format. Erik Saties ande besöker och musiken ljuder likt en minimalistisk mission med nya nyanser. Nuiversum börjar som en långsam intuitiv dans genom ett minfält av estetiska asteroider där musiken blir så vacker. Så vacker.
Mariam Walletin känd som ena halvan av duon Wildbirds & Peacedrums och experimentella soloprojektet Mariam the Believer är en jazzkatt utan dess like. Hennes sång och dova, kraftfulla och organiska röst är magisk. Med lätthet och skärpa vågar damerna leka med låttexterna och skapa strukturer som är absolute avantgarde. I ett universum där allt vänds ut och in och det som blir kvar är stjärnstoftet efter den stora balladsmällen! BOOM! Missa inte!

Mariam Wallentin –s, perc.
Lisa Ullén –p.
Nina de Heney –b.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

fredag, 29 maj 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad