Menu

Vi Drar På Jazzklubb!

Göteborg

Nefertiti
onsdag, 10 juni 2015 kl:19:00

Nefertiti Jazz Club presenterar:
Vi Drar På Jazzklubb!
Live: Søndrom + Doglife
Nefertiti - Göteborg
Onsdag 10 juni 2015 kl 19.00
Ålder 18 år

Vi Drar för sista gången. Ni läste rätt. Den 10 juni är sista omgången av Vi Drar på Jazzklubb!

I närmare 4 år har vi i Kartong Inn drivit denna klubb, för en mer jämställd och öppensinnig musikscen i Göteborg. Och i närmare 4 år har vi fått höra och uppleva en enorm mängd fantastisk, nyskapande och totalt hämningslös musik. Tack för det, till alla som gjort denna klubb med oss.
Och just för att det är sista gången kan vi inte låta bli att avsluta med ett PANG! En så kallad Grande Finale. Det kommer bli konserter hela kvällen och efter det Avskedsklubben med flera DJ:s och totalhysteri på dansgolvet hela natten lång. Plus en hemlig liveakt. Missa inte finalen av Vi Drar på Jazzklubb!

DOGLIFE
Doglife spelar fri improviserad musik som rör sig över en högenergisk platå någonstans i frijazzens utmarker och vidare mot en hårdare, mörkare och mer odefinierad terräng. Bandet består av Anna Högberg (Fire! Orchestra, Anna Högberg Attack! och Pombo), Finn Loxbo (Strändernas Svall) och Mårten Magnefors (Dark Horse).

Anna Högberg- sax.
Finn Loxbo- elbas.
Mårten Magnefors- tr.

SØNDROM
Søndrom är ett relativt nytt tillskott på den Göteborgska pop/ impro-himlen. Med en lite udda sättning skapar trion tillsammans en mäktig och kraftfull ljudbild. Bandmedlemmarna, som har spelat i olika band och konstellationer under flera års tid (Xenia Kriisin, Water Boogie System, Atlantic Driftwood m.fl.) gjorde slag i saken och bildade denna trio förra sommaren.

Karin Verbaan- s. synt.
Johan Hjalmarsson- tr.
Daniel Nordén -basklarinett, g.

+ Avskedsklubben med dj:s och hemlig livvakt!

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

onsdag, 10 juni 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

140kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad