Menu

Ebbot & New Places Orchestra

Göteborg

Nefertiti
fredag, 17 juli 2015 kl:19:00

Nefertiti Jazz Club presenterar:
Ebbot & New Places Orchestra
Nefertiti - Göteborg
Fredag 17 juli 2015 kl 19.00
Ålder 18 år

Den kaftanklädde mannen som dundrar genom tak med en unik röst och ett storband som vågar! Missa inte!

Vi talar såklart om Göteborgsikonen, musikmagikern, producenten och låtskrivaren Ebbot Lundberg! Från födelsen till ikonstatus har Ebbot onekligen gjort en musikalisk resa som är värd att anmärka. Nidvisevalser på elorgel som sjuåring, norsksvenska punkbandet Sure Tråkig Trio på 80-talet, frontmannen i internationella succébandet Soundtrack of Our Lives, därefter en överraskade solist. Ett album som består av ett enda, 43 minuter långt ljudspår, indelat i sju sekvense med normalton 432 Hz. Vi gillar detta.
Han debuterade i Sommar P1 2012 och medverkade i musikprogrammet Så Mycket Bättre och har samarbetat med Nicolai Dunger, The Cardigans, Agustifamiljen, Onkel Kånkel och många fler.
Med en hyllad solokarriär får vi nu se Ebbot med New Places Orchestra. Ett spännande samarbete mellan denna karismatiske Ebbot och ett av Sveriges bästa storband med en stark identitet. New Places Orchestra som namnet antyder utforskar nya plaser och nya projekt som inkluderar samarbeten med artister som bland annat Rigmor Gustafsson, Tommy Körberg, Movits, Ulf Wakenius, Jennifer Brown. Denna kväll kommer vi få uppleva att jazz definitivt är punk!

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

fredag, 17 juli 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad