Menu

The Groove

Göteborg

Nefertiti
fredag, 10 juli 2015 kl:19:00

Nefertiti Jazz Club presenterar:
The Groove
Nefertiti - Göteborg
Fredag 10 juli 2015 kl 19.00
Ålder 18 år

Råsväng, groove och blues!

Det är som att kastas tillbaka till mitten av 60-talet där jazzen får blandas med det enkla, råa och fria. En energistark ton och samspelt jazztrio. Alla tre medlemmar är kända musiker som spelat med välkända jazzgiganter och grupper.
Kjell Jansson som är en basgigant har spelat med storheter som Chet Baker, Dexter Gordon, Putte Wickman, Totta Näslund och många fler. Anders Kjellberg, trumslagaren och kompositören som spelat med Monica Zetterlund, Bobo Stenson, Don Cherry inte heller där tar listan slut.
Björn Cedergren är saxofonisten från Göteborg, också han känd från fantastiska samarbeten, vi talar om Nils Landgren, Viktoria Tolstoy, Bob Minzter m.fl. I The Groove möts herrarna med stor glädje till musiken och detta passar oss utmärkt en sommarkväll i juli!

Varmt Välkommen!

Björn Cedergren –sx.
Kjell Jansson –b.
Anders Kjellberg –tr.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

fredag, 10 juli 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad