Menu

Stick Men

Göteborg

Nefertiti
onsdag, 7 oktober 2015 kl:19:00

Nefertiti presenterar:
Stick Men (US)
Nefertiti - Göteborg
Onsdag 7 oktober 2015 kl 19.00
Ålder 18 år

Stick Men en fascinerade rocktrio!

Stick Men är ett progressivt rockband bestående av musikerna Markus Reuter, Tony Levin och Pat Mastelotto. Levin och Mastelotto är tidigare kända som medlemmarna bakom legendariska King Crimson. Levin har spelat med legender som John Lennon, Pink Floyd och Peter Gabriel.
Bandet har gjort sig ett namn bland annat för deras val av instrument. Gitarristen och kompositören Reuter spelar en egendesignad touch style gitarr, Levin på det ovanliga 12-strängade instrumentet Chapman Stick och självlärde Maselotto på trummor som en av de första att promota elektriska trummor. Med fem släppta skivor och ett flitigt turnerade har bandet tillsammans lyckats skapa ett fängslade sound där Stravinskys Firebird Suite och vilda improvisationer utmanar lyssnaren!

Tony Levin –stick bass.
Pat Mastelotto –tr.
Markus Reuter –touch guitar.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

onsdag, 7 oktober 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad