Menu

Andra Generationen

Göteborg

Nefertiti
lördag, 5 december 2015 kl:19:00

Nefertiti presenterar:
Andra Generationen
Nefertiti - Göteborg
Lördag 5 december 2015 kl 19.00
Ålder 18 år

Svettigt, skönt och FULLT ÖS!

Under 25 år har Andra Generationen spelat musik influerad av Balkanområdet, där också de flesta av medlemmarna har sitt ursprung. Gruppen har kallats ”skandinaviens bästa balkanband” och ”AG är som ett svensktextat soundtrack till en Kusturicafilm”, och musicerandet har tagit bandet flera varv runt Sverige såväl som utsvävningar till Serbien, Holland, Danmark och andra länder i Europa. Under hösten arbetar Andra Generationen i studio med sitt nya projekt Svenneshowen – en föreställning och en skiva som hoppas kunna se dagens ljus framåt våren 2016. Svenneshowen kommer att innehålla låtar som alla känner igen – i alla fall i originalversionerna!

Andra Generation tar en skön paus från arbete med Svenneshowen och besöker återigen Nefertiti den 5 december 2015. Med sitt kompromisslösa sväng och sitt oemotståndliga balkangroove vet hela Göteborg och större delen av Sverige numera att man kan inte kan värja sig! Med sina egna låtar, sitt kärleksfulla behandlande av den gigantiska låtskatten på Balkan och med sina fantastiska tolkningar av välkända, svenska låtar tar de med sig sin publik på ett par timmars FEST!! Den 5 december kommer det att bli precis lika bra som vanligt.

Stevan Tomulevski – tr.
Teddy Paunkoski – g.
Vlatko Gicarevski – b, s.
Mats Nilsson – sx, s.
Alban Bakraqi – sx.
Vlatko Ancevski – drgspl.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

lördag, 5 december 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

270kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad