Menu

Oakleys Showrestaurang - Julbord

Göteborg

Oakleys Showrestaurang
fredag, 19 december 2014 kl:15:00

Låt oss vrida tillbaka klockan och slå upp dörrarna mot en blomstrande epok, jazzens storhets tid det glada 20-talet. Världen har precis tagit sig ur kriget och nu är vi alla inställda på att njuta av livet. Dans och musik från då till nu står i centrum denna afton. Här möts ni av en kittlande föreställning med en utmanande ensemble som hämtat inspirationen från denna svunna tid. Flapper girls, charleston, razzle dazzle, dekadens och glamour! Allt detta och mer därtill finner ni på Oakleys showrestaurang.

Ni får under kvällen lära känna ett gäng galna karaktärer och ta del av denna härliga fest. Medan ni tittar på en sprakande show som hämtat inspirationen från annees folles (The Great Gatsby, Josephine Baker, Duke Ellington, Al Capone) serveras en fantastisk trerätters meny (kött, fisk eller vegetarisk, som bestäms vid bokning) Såklart har vi en välfylld bar med drycker av alla dess slag.
I ensemblen ser ni Pontus Grände, Jennifer Jaarnek Noren och Adriana Pupavac.

Vi kommer att ha 2 sittningar per dag måndag-lördag med show, julsånger och vårt eget hemlagade julbord på gammaldagsvis och jultomten är alltid här och välkomnar er på bästa sätt!
Förväntningarna inför julen är höga hos både stora som små. Vi på Oakleys ser det därför som en hederssak att tillfredställa alla dina sinnen i väntan på julafton. Vårt julbord innehåller allt man kan önska sig och lite till - vi lovar att du inte kommer att sakna något. Restaurangen är utsmyckad med levande ljus, granar, glitter och julklappar – det är nästan omöjligt att värja sig mot den underbara julstämningen. Och som om det inte vore nog framför showgruppen ett specialskrivet julnummer. Allt detta har gjort vårt julbord vida omtalat och populärt. Många gäster bokar julbordet ett år i förväg och vi rekommenderar dig därför att vara ute i god tid.
Du är varmt välkommen till att ta del av julstämningen på Oakleys.

Varmt välkomna till Oakleys showrestaurang.

18-års gräns

Datum / Tid

fredag, 19 december 2014 kl: 15:00

Plats

Göteborg, Oakleys Showrestaurang

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

555

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad