Menu

NONONO

Göteborg

Pustervik
fredag, 31 oktober 2014 kl:21:00

Instant presenterar:
NONONO
Pustervik - Stora Klubben
Fredag 31 oktober 2014 kl 21.00
Ålder 18 år med biljett, 20 år på dörren.

De svenska världsartisterna NONONO släpper snart sin nya singel One Wish” och är i höst aktuella med nya spelningar i Sverige efter att ha turnerat i USA i sommar.

Bandet slog igenom med sin megahit Pumpin Blood” i fjol och fick hela världen att vissla med i refrängen. Det blev årets mest spelade låt på P3 och har ungefär 19 miljoner spelningar på Spotify. NONONO består av Stina Wäppling och producenterna Tobias Astma” Jimson och Michel Rocwell” Flygare. Duon Astma & Rocwell har jobbat tillsammans i tio års tid och bland annat gjort låtar med artister som Amanda Jenssen, September, Vincent och Andreas Grega. För något år sedan började de samarbeta med sångerskan och låtskrivaren Stina Wäppling och i början av 2012 bestämde sig trion för att satsa på en gemensam karriär och startade NONONO. Våren 2013 släpptes den första singeln, den suggestiva och refrängstarka Like the Wind”. Efter två månaders turnerande släpptes uppföljaren – Pumpin Blood” som fick The Guardian att benämna NONONO som nästan perfekt pop”.

I våras kom NONONO:s efterlängtade debutalbum We Are Only What We Feel” och hyllades i media. Jan Gradvall kallade det i DI Weekend för ett av de svenska album med störst internationell potential jag har hört de senaste tio åren” och Nöjesguiden gav det högsta betyg. I januari 2014 spelade de live på Sveriges största musikgala – P3 Guld och släppte nya singeln Hungry Eyes”.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 31 oktober 2014 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad