Menu

Saga

Göteborg

Pustervik
lördag, 2 maj 2015 kl:19:00

KB West presenterar:
Saga
Support: Jono
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Lördag 2 maj 2015 kl 19.00
Jono på scen c:a 19.30, Saga på scen c:a 20.30
Ålder 18 år

I början av maj kommer det progressiva rockbandet Saga till Göteborg och Pustervik!

Bandet Saga bildades 1977 i Toronto. Namnet Saga tog de för att de på sina fyra första album hade ett genomgående tema, som en saga. De skapade ett nytt sound och framgångsrika hits som ”Wind Him Up”, ”On the Loose”, ”Humble Stance” spelas än idag på radiostationer runt om i världen. Under sin långa karriär har gruppen sålt över 8 miljoner skivor. De har fått flera utmärkelser och turnerat flitigt på vår glob. Gruppen har genom åren byggt upp en stadig och trogen publik.

2011 släppte gruppen Saga sitt tjugonde album ”20/20” efter att ha återförenats med originalsångaren Michael Sadler. Senaste plattan ”Saga City” kom i september 2014.

Nu är det dags för gruppen Saga att åter stifta bekantskap med sin trogna publik i Sverige. På scen får vi möta Michael Sadler (sång), Jim Crichton (bas), Ian Crichton (gitarr), James Gilmour (keyboard), och Michael Thornton (trummor). Missa inte när bandet besöker Pustervik 2 maj!

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 2 maj 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

390kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad