Menu

Onsdagsgruppen

Göteborg

Röda Sten
onsdag, 24 september 2014 kl:17:30

En öppen atelje för dig som vill fördjupa dig i ditt eget skapande! Vi ses en gång i veckan och tar tillsammans fram en plan för hur hösten skall se ut. I onsdagsgruppen träffar du likasinnade och får massor av inspiration. Du utgår från din egen nivå och du behöver inga förkunskaper. Vi bjuder på fika vid varje tillfälle.
Datum: 10 september – 10 december 2014
Tid: Kl 17.30-20
Tillfällen: Varje onsdag (uppehåll v. 44)
För vem: För dig mellan 12 och 26 år
Kostnad: Gratis! Begränsat antal platser
Anmälan: Anmäl dig till Angelica Olsson eller Björn Westerlund
E-post: ao@rodastenkonsthall.se eller bw@rodastenkonsthall.se
Telefon: 031 - 12 08 46

*UNG & SKAPANDE
Saknar du en plats där du får arbeta med fritt skapande utifrån egna ideer? Vill du vara med på inspirerade och nytänkande workshops? Då är du välkommen till Ung & Skapande – din mötesplats på Röda Sten konsthall där det mesta är möjligt och där du skapar utifrån din egen nivå.

Ung & Skapande riktar sig till dig som är mellan 12-26 år. Tillsammans kan vi skapa fler tillfällen att uppleva och skapa konst, kultur, möten och arrangemang i Röda Sten konsthall och i Röda Stenområdet. Vi har verksamhet året runt. Besök Ung & Skapande på Facebook eller Aktuella program på Röda Sten Konsthalls hemsida för mer information om vad som är på gång!
All verksamhet är kostnadsfri!

Röda sten är ett område i stadsdelen Sandarna i Göteborgs hamn. Det ligger under Älvsborgsbrons södra fäste på Södra Älvstranden i direkt anslutning till området Klippan. Området har postadressen "Röda Sten".

Datum / Tid

onsdag, 24 september 2014 kl: 17:30

Plats

Göteborg, Röda Sten

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad