Menu

Julgalan 2014 - Göteborg

Göteborg

Scandinavium
fredag, 21 november 2014 kl:21:15

Julgalan – Sveriges största och mest färgsprakande julshow!

Efter förra årets succe med över 100 000 sålda biljetter på stora arenor runt om i landet presenterar vi nu stolta Julgalan 2014.

På årets turne finns både nya och tidigare besökta städer med och vi ser fram emot att få sprida julstämning över hela Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder!

Det är lika enkelt som vanligt att med ett enda samtal boka hela julens festligheter. I våra matbiljetter ingår alltid glöggmingel, julbord, den storslagna galashowen och den fantastiska efterfesten. Vi lovar er en riktig helkväll med fullt program från ankomst till hemgång, vare sig du vill avsluta kvällen tidigt eller sent. Kvällens höjdpunkt, den stora showen, bjuder på toppartister i en spektakulär föreställning och efter showen fortsätter partyt in på småtimmarna.

Varmt välkomna till Julgalan 2014!

18.00 Dörrarna öppnas för Julgalan 2014
19.15 Våra konferencierer hälsar en välkomna
21.00 Sångtävling med våra konferencierer
21.30 Den fantastiska galashowen börjar!
23.00 Nattshow
00.15 Dj och efterfest
02.00 Vi tackar för oss och önskar er välkomna nästa år!

Allt detta ingår:
Entreavgift
Vårt populära julbord
Dignande godisbuffeer
Middagsunderhållning
Storslagen galashow
Nattklubb
Dj’s
Coverband
Schlagerbar

DIAMANT 1.700 kr
Här sitter du i centrum av underhållningen på de bästa platserna på parkett i arenan.
Ni njuter av middagen och missar absolut ingenting av vår konferenciärs tokigheter, den klassiska sångtävlingen och husbandets underhållning. När sedan showen startar kommer ni att uppleva artisterna på riktigt nära håll.
I vårt Diamantpaket ingår 3 enheter dryck (öl, vin, alkoholfritt), 1 snaps och 1 avec.

PLATINA 1.352 kr
I denna kategori sitter ni i mitten av parkett. Ni har mycket bra sikt och kommer att få uppleva artisterna på riktigt nära håll.
I priset ingår 2 enheter dryck (öl, vin, alkoholfritt).

GULD 1.015 kr
Här sitter ni i bakkant eller längs sidorna av parketten. Ni har fantastisk överblick över den sprakande scenen och all underhållning som hör middagen till, så som sångtävlingen och vårt husband och när sedan showen börjar kommer stämningen vara på topp!

Endast direktförsäljning på ticnet.se

Åldersgräns 18 år

Artister - Grön turne
Danny, Alcazar, E-type, Mattias Andreasson,
Erik Segerstedt, Linda Bengtzing, Helena Paparizou
Fler artister släpps inom kort!

Scandinavium är en inomhusarena i Göteborg, som invigdes den 18 maj 1971 och byggdes ut 1991. Publikkapacitet är 12 044 personer vid sportevenemang och drygt 14 000 personer vid till exempel konserter. Publikrekordet vid ishockey är 14 044. Ishockeylaget Frölunda HC har Scandinavium som sin hemmaarena.


Scandinavium ligger centralt i Göteborg på Skånegatan, eller stadens Evenemangsstråk som lokalpolitikerna föredrar att kalla gatan med omnejd. I närheten finns även Ullevi, Svenska Mässan, Filmstaden Bergakungen, Universeum, Världskulturmuseet och Liseberg. Inne i arenan finns det många restauranger och andra butiker där det säljs korv, läsk och godis. Under Frölundas hemmamatcher finns också flera souvenirbutiker och lottförsäljningsstånd.


Melodifestivalens deltävlingar har arrangerats i Scandinavium flera gånger de senaste åren (2003-2015). Dessutom har Scandinavium stått som värd för Eurovision Song Contest 1985. Här har artister och grupper som Fame, Shirley Clamp, Alcazar, Pandora, Anne-Lie Rydé, E-type, Nordman och The Ark tävlat om en finalplats i Globen.

Datum / Tid

fredag, 21 november 2014 kl: 21:15

Plats

Göteborg, Scandinavium

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

0kr - 1700

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad