Menu

ANDRÉ RIEU und das Johann Strauss Orchester

Göteborg

Scandinavium
onsdag, 6 maj 2015 kl:19:30

André Rieu: Kungen av Waltz kommer till Sverige 2015.
Världens mest framgångsrika violinist kommer nu tillbaka till Sverige för tre dagar i Maj 2015.
Ni kan se fram emot ett helt nytt program och en fantastisk show. Tunern startar den 6 maj 2015 i Scandinavium, Göteborg.

350 000 fans från Europa har sett André Rieus senaste show, a musical around the world. I maj 2015, efter att André Rieu och hans Johan Strauss orkester genomfört sin världsturné där dem bland annat kommer att besöka Asien, Brasilien, Turkiet, Belgien och Storbritannien så kommer dem tillbaka till Sverige för två kvällar.

André Rieu: Jag ser verkligen fram emot att besök Sverige 2015. Det är fantastiskt att se hur människor över hela världen oavsett ålder står upp på våra konserter, danar, sjunger med och har så roligt. Vi firar en stor fest varje kväll. Människor återvänder hem glada och det visar på att klassisk musik är för alla och att vi lyckads nå vår publiks hjärtan.

Över 35 miljoner sålda DVD:er och CD-skivor, 411 platina och 171 guld skivor, över 1,2 miljoner fans på facebook och ca 1 miljon besökare på sina konserter årligen, det talar för sig själv: André Rieu är den mest framgångsrika turnerande artisten inom klassisk musik i hela världen och har visats kontinuerligt på top tio på Billboards diagram i tio år. Asien, Australien, Nord Amerika, Syd Amerika, Syd Afrika, Europa - Det finns inte någon kontinent André Rieu inte har fascinerat publiken med sin musik. För många människor världen över är en konsert av André Rieu höjdpunkten på året.

Max 4 biljetter.

Rullstolsplatser bokas på telefon 031-811020
Direktbetalning på ticnet.se


Scandinavium är en inomhusarena i Göteborg, som invigdes den 18 maj 1971 och byggdes ut 1991. Publikkapacitet är 12 044 personer vid sportevenemang och drygt 14 000 personer vid till exempel konserter. Publikrekordet vid ishockey är 14 044. Ishockeylaget Frölunda HC har Scandinavium som sin hemmaarena.


Scandinavium ligger centralt i Göteborg på Skånegatan, eller stadens Evenemangsstråk som lokalpolitikerna föredrar att kalla gatan med omnejd. I närheten finns även Ullevi, Svenska Mässan, Filmstaden Bergakungen, Universeum, Världskulturmuseet och Liseberg. Inne i arenan finns det många restauranger och andra butiker där det säljs korv, läsk och godis. Under Frölundas hemmamatcher finns också flera souvenirbutiker och lottförsäljningsstånd.


Melodifestivalens deltävlingar har arrangerats i Scandinavium flera gånger de senaste åren (2003-2015). Dessutom har Scandinavium stått som värd för Eurovision Song Contest 1985. Här har artister och grupper som Fame, Shirley Clamp, Alcazar, Pandora, Anne-Lie Rydé, E-type, Nordman och The Ark tävlat om en finalplats i Globen.

Datum / Tid

onsdag, 6 maj 2015 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Scandinavium

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

635kr - 840kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad