Menu

Julgalan 2015 - Göteborg

Göteborg

Scandinavium
fredag, 27 november 2015 kl:20:30

Julgalan – Sveriges största och mest färgsprakande julshow!

Efter förra årets succé med över 100 000 sålda biljetter på landets största arenor presenterar vi nu stolt Julgalan 2015.

På årets turné finns både nya och tidigare besökta städer med och vi ser fram emot att få sprida julstämning över hela Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder!

Det är lika enkelt som vanligt att med ett enda samtal boka hela julens festligheter. I våra matbiljetter ingår alltid glöggmingel, julbord och den storslagna galashowen.

Årets artister: Måns Zelmerlöw, Lena Philipsson, Jill Johnson, Miss Li, Ola Salo, Petter,Darin och Hasse Andersson.

Rullstolsplatser till enbart Showen bokas via Got Event Biljett telefon 031-811020.

För Er som är intresserade av något av matpaketen:

Ett måste för alla som vill uppleva en kväll utöver det vanliga! Det klassiska svenska julbordet står framdukat när ni anländer, men innan ni sätter er till bords så bjuder vi på lite varm glögg för att komma in i julstämningen. Till maten bjuder vi på lite lättare underhållning.
Lagom till kaffet börjar den spektakulära galan: en samling av Sveriges mest välkända ansikten och röster sjunger både sina egna låtar och även julens favoriter. Efter showen erbjuds även en fantastisk efterfest som pågår ända in på småtimmarna.

DIAMANT
Här sitter du i centrum av underhållningen på de allra bästa platserna på parkett i arenan. Ni njuter av middagen nära scen och missar absolut ingenting av showen. Ni får på nära håll uppleva konferenciärs tokigheter, den klassiska sångtävlingen och husbandets underhållning. Det ingår även tre enheter dryck (öl, vin, alkoholfritt), samt en snaps och en avec.

PLATINA
Platinapaketen är slutsålda fredagen den 27.11
Här sitter ni i på näst bästa platserna i arenan. Med dessa fantastiska platser missar ni inget av den fantastiska galashowen. Ni kommer att få uppleva galans artister på riktigt nära håll! I priset ingår två enheter dryck (öl/vin/cider/alkoholfritt).

SILVER
I denna kategori sitter ni i separat lokal under middagen. När ni sedan ätit klart med era vänner och kollegor så flyttar ni in till stora lokalen och ser showen från bästa läktarplats. Efter showen fortsätter partyt in på småtimmarna med barer, dans och mycket annat!

BRONS
Bronspaketen är slutsålda fredagen den 27.11.
I denna kategori sitter ni i separat lokal under middagen. Efter julbordet flyttar ni med era änner och kolegor in till arenans läktarplatser. Showen, artisterna, husbandet och den fantastiska stämningen kommer göra denna kväll till en ni sent kommer att glömma!

Med reservation för eventuella ändringar.

Observera att alla priser är exkl. moms och administrationsavgift.
Meddela alltid i förväg om ni har önskemål om avvikande kost.

Varmt välkomna till Julgalan 2015!

Endast direktförsäljning på ticnet.se

Åldersgräns 18 år
Menypaketen bokas via bokning@julgalan.se alt. telefon 0771-299000

Scandinavium är en inomhusarena i Göteborg, som invigdes den 18 maj 1971 och byggdes ut 1991. Publikkapacitet är 12 044 personer vid sportevenemang och drygt 14 000 personer vid till exempel konserter. Publikrekordet vid ishockey är 14 044. Ishockeylaget Frölunda HC har Scandinavium som sin hemmaarena.


Scandinavium ligger centralt i Göteborg på Skånegatan, eller stadens Evenemangsstråk som lokalpolitikerna föredrar att kalla gatan med omnejd. I närheten finns även Ullevi, Svenska Mässan, Filmstaden Bergakungen, Universeum, Världskulturmuseet och Liseberg. Inne i arenan finns det många restauranger och andra butiker där det säljs korv, läsk och godis. Under Frölundas hemmamatcher finns också flera souvenirbutiker och lottförsäljningsstånd.


Melodifestivalens deltävlingar har arrangerats i Scandinavium flera gånger de senaste åren (2003-2015). Dessutom har Scandinavium stått som värd för Eurovision Song Contest 1985. Här har artister och grupper som Fame, Shirley Clamp, Alcazar, Pandora, Anne-Lie Rydé, E-type, Nordman och The Ark tävlat om en finalplats i Globen.

Datum / Tid

fredag, 27 november 2015 kl: 20:30

Plats

Göteborg, Scandinavium

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

560kr - 1815kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad