Menu

Machine Head

Göteborg

Sticky Fingers
fredag, 22 augusti 2014 kl:20:00

Machine Head byter konsertlokal

Oaklands metalstolthet Machine Head kommer till Göteborg den 22 augusti för en exklusiv spelning. Vi kan nu meddela att konserten flyttar från Trädgårn till Sticky Fingers. Köpta biljetter gäller till det nya konsertlokalen.

Metalkombon Machine Head, som fullkomligt exploderade under det tidiga 90-talet, har under sin karriär varit ett riktigt inflytelserikt band. De tunga nedstämda gitarrerna paketerat med de smattrande trummorna och en growlande Robb Flynn i fronten fick snabbt gehör bland kritiker såväl som bland fans. Sedan dess har de fortsatt att pumpa ut tunga alster med lika stor succe.

Alla som bevittnat bandet kan intyga om vilken kraft bandet utlöser när det står på scen och vilken käftsmäll publiken får utstå. Det bästa för de bästa. Att konserten i Göteborg den 22 augsti nu kommer att äga rum på Sticky Fingers betyder att skaran med människor i publiken kommer att få uppleva något riktigt exklusivt. En blytung spelning i en tajt och intim miljö. Det här kommer att bli ett minne för livet.


Biljettinformation:
Biljetterna kostar 330 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Åldersgräns: 18 år

Show ca kl 20.00

Arrangör: www.livenation.se

Datum / Tid

fredag, 22 augusti 2014 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Sticky Fingers

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

360

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad