Menu

Den Hemliga Ingrediensen

Göteborg

Teater Trixter
fredag, 31 oktober 2014 kl:19:00

Teater Trixter presenterar:
Den Hemliga Ingrediensen
Teater Trixter - Göteborg
Andreegatan 13
Fredag 31 oktober 2014 kl. 19.00
Insläpp kl. 18.30
Längd c:a 2 tim inkl. paus
Ingen åldersgräns

Den Hemliga Ingrediensen:
Narko bestämmer sig för att ställa till med en försoningsmiddag, så att alla kan stryka ett streck över det förflutna och fortsätta som goda vänner. Samvetet lider. Skulden leker kurragömma. Skammen vill hon inte kännas vid. Men vad är det egentligen som har hänt? Vem har bedragit vem?
Som en missförstådd Alice i Underlandet befinner sig Narko plötsligt i ett landskap som liknar fiskelä- get hon växte upp i. Nät, spets, tjära, mammas gamla kokbok och hennes lilla älsklingssyster som åter vill leka med dockor. Verkligheten är svår att få grepp om när middagsmaten får liv, och hon får besök av Jesus som tröttnat på sitt eget martyrskap och Pan som plågar sin flöjt, som en gång var hans älskarinna. Ska narkolepsin eller hennes döda syster ta henne innan hon hinner vispa ihop en sås med pepparrot och bjuda dem hon borde känna på middag? Vems sanning
stämmer? Förlåtet kurar bakom ett hörn som en ynklig gammal hund som ännu inte har lärt sig sitta. Vad är egentligen värst, att vara ensam eller att ha fel?
Den Hemliga Ingrediensen är en helaftonspjäs inspirerad av drömmar som samlats in under Drömfångarprojektet som pågått under två år. Drömfångarprojektet har varit ett utforskande projekt där vi har undersökt drömmar och drömvärlden. Detta har vi gjort genom samtal, föreläsningar av olika forskare, works- hops, installationer och vernissage. Genom projektet har vi samlat på oss massor utav människors drömmar som utgör bildspråket i föreställningen Den Hemliga Ingrediensen. Det är även genom denna kollektiva process som karaktärerna i föreställningen har byggts upp och kommit till liv.

Medverkande:
På scen: Åsa-lena Hjelm, Anders Lönnbro, Ingvar Örner, Helen Söderqvist, Karolin Kent, Ibrahim Ebrima Faal, Karin Blixt.
Text och Regi: Petra Revenue och Karin Blixt, med ensemble och drömmares hjälp.
Ljus: Efraim Kent
Scenografi: Ger Olde Monnikhof
Kostym: Heidi Saikkonen
Rekvisita/Foto: Diana Storåsen
Rekvisita (Djur & Natur): Kent Börjesson
Musik: Björn Knutsson
Film: Jack Revenue och Petra Revenue
Producent: Alexandra Sewell

www.trixter.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Datum / Tid

fredag, 31 oktober 2014 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Teater Trixter

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

100kr - 150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad