Menu

Ulf Lundell

Göteborg

Trädgårdsföreningen
fredag, 1 augusti 2014 kl:18:00

I sommar åker Ulf Lundell på en landsomfattande turne med egna konserter varvat med festivalspelningar. Turnepremiär blir det på Midsommardagen den 21 juni i Leksand.
Biljetterna till konserterna släpps den 10 mars

I december gjorde Lundell sin senaste spelning, en bejublad och kritikerrosad konsert på Berns i Stockholm, i samband med släppet av det guldsäljande albumet ”Trunk”.

”Trunk” har toppat Försäljningslistan och nyligen släpptes den allra första Ulf Lundell-remixen någonsin. Tre olika remixar av ”L-bows & Kash” släpptes digitalt och på en limiterad och numrerad 12? vinyl, hämtad från Lundells senaste album.

I sommar har Lundell med sig musikerna som även medverkar på ”Trunk”, Jan Bark, Surjo Benigh, Andreas Dahlbäck, Jens Frithiof, Thomas Hallonsten och Marcus Olsson.

Mat, öl, vin finns till försäljning

www.nojet.se




Trädgårdsföreningen är en park i centrala Göteborg, avgränsad av Nya Allén, Vallgraven, Södra vägen samt Ullevigatan. Parken har numera ett rosarium, växthus, palmhus samt butiker, cafeer och en utomhusscen för olika uppträdande. I parken ligger också Restaurang Trädgårn. Rosariet i parken har belönats med tre stjärnor i Guide Michelin och klassas därför som en av Göteborgs stora sevärdheter

http://tradgardsforeningen.se/</i>

Datum / Tid

fredag, 1 augusti 2014 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Trädgårdsföreningen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

460

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök