Menu

Christmas Spectacular

Göteborg

Trädgårn
söndag, 14 december 2014 kl:15:00

Söndagen den 14 december presenterar Connect Church en julexplosion som kommer att skaka om Trädgår’n. Jazziga 20-talet möter modern klubbmusik, gospel och tamburiner. Upplev vad som händer när stilar och stämningar mixas för att skapa en storslagen julföreställning. På scen ser du cirka 55 begåvade sångare, musiker och dansare. Dessutom kommer barnkörerna Happy och Joy medverka.

Julkonserter är en uppskattad årlig tradition i Connect Church. Förra året hölls ”A Chapel Christmas Concert” i Johannebergskyrkan och år 2012 fyllde ”Prince of Peace” Konserthuset. I årets föreställning, ”Christmas Spectacular”, tänds mäktigare juleljus än någonsin förut. Laserstrålar, norrsken, UV-ljus och färgsprakande neon kommer skapa en julstämning utöver det vanliga.

I samband med showen håller kyrkans sociala arbete, Heart for People, i en insamling av gåvor utanför Trädgår’n. Gåvorna kommer att gå till flyktingar. Hygienartiklar, barnblöjor samt leksaker till yngre barn såsom bilar och dockor tas tacksamt emot. Under konserten kommer också en kollekt tas upp.

Föreställningar kl.
15.00
17.30
20.00

Avgift för garderob är inkluderat i biljettpriset.

Connect Church, som står bakom konserten, är en kreativ och nutidsanpassad kyrka som vill nå ut och beröra Göteborg med Jesu kärlek. Varje söndag kl 11, 16 & 18 firas gudstjänst vid Redbergsplatsen, på Danska Vägen 100.

Lokal: Trädgårn

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

söndag, 14 december 2014 kl: 15:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Musikal

Kostnad

140 - 165

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad