Menu

Attitude Rock Fest

Göteborg

Trädgårn
lördag, 13 juni 2015 kl:19:00

Attitude Recordings presenterar:
Attitude Recordings är ett nytt svenskt skivbolag i Stockholm som satsar på svenska rockartister. Via Attitude Rock Fest presenteras artisterna live i hela Sverige

Hysterica är tjejmetalbandet som är tillbaka efter 2 års paus, mognare & tuffare med gedigen Tour erfarenhet & 2 självsläppta album i bagaget, och ett nyss släppt rykande hett minialbum.

Bohemian Lifestyle - Killarna som släpper sitt första fullängdsalbum den 20 maj. Albumet heter Madame Libertanah och är inspelat på Music A Matic i Göteborg med producent Chips Kiesbye

Greybeards är unga hungriga och skickliga musiker som charmar från första stund de river igång sitt liveframträdande, oemotståndliga. Debutalbumet Longing to Fly släpptes 27 mars.

Nocean är en blandning av Thin Lizzy, The Runaways & nutida Halestorm. Hanna har både rösten och attityden för jämförelsen. Släppt eget material, på väg in i studion för sitt debutalbum.

Åldersgräns 18 år

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

lördag, 13 juni 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

170

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad