Menu

Beth Hart

Göteborg

Trädgårn
måndag, 30 november 2015 kl:19:00

Den Grammy-nominerade singer-songwritern Beth Hart har erkänts världen över som en av de främsta livevokalisterna av vår tid.
Nu kommer hon till Göteborg för en efterlängtad konsert på Trädgår'n!
Aktuell med det hyllade albumet ”Better Than Home” har den Los Angeles-bördiga Beth Hart nu begett sig ut på en världsturné som gör två stopp i Sverige. Det är också hennes liveframträdanden som många rosat genom hennes karriär. Ett kvitto på det var när hon deltog i en hyllning av Buddy Guy inför miljontals TV-tittare och fick motta en stående ovation i konsertlokalen – ledd av president Barack Obama tillsammans med fru Michelle Obama.

Stående ovationer är något Beth Hart har kommit till att bli van vid på turnéer och hon har spelat för utsålda hus i New York, Los Angeles, London, Paris, Sydney, Köpenhamn och nu kommer hon alltså till Sverige med sitt nya album ”Better Than Home”, som mötts av positiva recensioner och beskrivits som hennes djupaste och mest insiktsfulla släpp hittills.

Förutom fans och kritiker har Beth Hart hyllats av och även samarbetat med artister som Joe Bonamassa, Slash, Buddy Guy och Jeff Beck bland andra. Hennes album har toppat listor och hennes bluesrock med gripande 
Åldersgräns 18 år
Dörrarna öppnas 18:00
På scen 19:00
Onlineförsäljning stänger klockan 16:00
Biljetter säljs i dörren från klockan 18:00 såvida konserten inte är slutsåld.
Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré
Ring Biljettforums Kundservice 0771-130 150

Lokal: Trädgårn

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."



Beth Hart
2024-06-16 19:30:00
Stockholm, Cirkus

Datum / Tid

måndag, 30 november 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad