Menu

FESTIVAL WEEKEND - 29-30 MAJ – TRÄDGÅRN

Göteborg

Trädgårn
fredag, 29 maj 2015 kl:22:00

YOUR THING! Presenterar stolt DENIZ KOYU, SEBJAK, THIRD PARTY och DON PALM på TRÄDGÅRN!


FREDAG 29/5


THIRD PARTY


Killarna bakom hitlåtar som Feel, Lights (tillsammans med Steve Angello), Thank You samt sina remixer av bland annat Swedish House Mafia - Save the world, Red Hot Chili Peppers â?? Otherside har de snabbt gjort intryck på den elektroniska scenen.


Deras framsteg uppmärksammades snabbt utav ingen mindre än Swedish House Mafia medlemmen Steve Angello som valde att signera dem till sitt skivbolag SIZE där de har besökt större delar av världen tillsammans med Steve Angellos koncept Size Matters.


SEBJAK


De har vart framgångsrika år för den unga DJ:n och houseproducenten Sebjak, stjärnskottets meritlista har redan hunnit bli lång och innefattar låtar som â?Shock, â?Biggerâ?, â?Pump Up The Volumeâ?, â?Fallow Meâ?, â?Feel Youâ? â?We Areâ? sist men inte minst â??GODSâ? tillsammans med Steve Angello och AN21 â?GODSâ?.


LÖRDAG 30/5


DENIZ KOYU


Deniz Koyu blev framröstad till årets â??Breaktrough DJ/Producer 2011â? och utnämnd av bland annat Sebastian Ingrosso samt Axwell till ett stort framtidslöste samma år.


Efter det har succén vart ett faktum med bland annat låtsläpp som â??Tungâ?, â??To the sunâ?, â??Bongâ? samt Deniz senaste släpp tillsammans med DON PALM â?liftâ? har ha gjort sig ett stort namn i housevärlden


DON PALM


Don Palm har spelat på de flesta ställena i Sverige och utomlands, de lämnar aldrig en klubb oberörd. Deras energi och kärlek för musiken gör att er gästers upplevelse kommer vara maximal. 2015 är Don Palms år. Året börjar med ett samarbete med idag Sveriges största kvinnliga artist Zara Larsson och en av house världens stora talanger Deniz Koyu.
Deras låtar har spelats av Steve Angello | David Guetta | Tiesto | Nicky Romero och många fler.


Datum: Fredag 29 maj & Lördag 30 maj
Tid: Fredag 22-05, Lördag 22-05
Ålder: 18+


Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

fredag, 29 maj 2015 kl: 22:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 400

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad