Menu

Albin

Göteborg

Valand
fredag, 31 oktober 2014 kl:22:30

ALBIN TILL VALAND

Passa på att köpa förköp. Din biljett gäller även som entré till Valands nattklubb. Pris i dörren 160 SEK.

Albin är aktuell med nya singeln ”Din Soldat” som gästas av Kristin Amparo som även jobbat med Cleo, John De Sohn, Mohamed Ali med flera. Singeln har blivit årets självklara sommarhit och spelas av alla stora radiokanaler och låten har legat på Spotifys förstaplats i hela fem veckor. Dessutom har den sålt dubbel platina och Albin har gjort både Allsång på Skansen och Sommarkrysset, men det här är bara början. Sjätte augusti kommer en ny EP från Albin!

I tonåren fick musiken en allt större roll i Albins liv. Han började skriva för att bearbeta förlusten av sin stora kärlek som gick bort i tsunamin 2004. Albin menar att hans sätt att hantera kriser och sorger alltid har varit genom att skriva och därför lägger han väldigt stor vikt på texterna i sitt skapande. Att skriva låttexter är mitt sätt att bearbeta olika händelser i livet. Det är mitt sätt att minnas och känna och med min musik vill jag få fler att minnas och känna, säger Albin.

Lokal: Valand

Valandhuset eller Aktiebolaget Valands hus ligger på hörnet av Kungsportsavenyn 19, Vasagatan 41 i Göteborg. Namnet Valand kommer från den nordiska guden Völund som står staty på huset.

Datum / Tid

fredag, 31 oktober 2014 kl: 22:30

Plats

Göteborg, Valand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

125

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad