Hitta evenemang i Stockholm
(Göteborgs Stadsteater)

Bild på Publikrusning Till Alcazars Disco Defenders - Nya Föreställningar Släppta
PRESS
24 nov
kl: 09:17

Publikrusning Till Alcazars Disco Defenders - Nya Föreställningar Släppta

Alcazars "Disco Defenders" går för fulla hus i Stockholm och biljetterna går snabbt åt till vårens Sverigeturné. Därför utannonseras idag tre extraföreställningar i Jönköping, Uppsala och Örebro och nya stopp i Växjö, Linköping och Helsingborg. Alcazars hyllade show har fått 4 av 5 i betyg av Dagens Nyheter, Göteborgs-Posten och QX och Borås Tidning skriver att den "saknar motstycke på en svensk scen". Sverigeturnén har premiär i Västerås 29 januari 2016 och besöker tolv städer.

Våren 2016 sprider Alcazar sin disco-feber över hela Sverige när de tar sin succéshow "Disco Defenders" på turné. Trion Andreas Lundstedt, Tess Merkel och Lina Hedlund skapar varje kväll ett discoinferno av glitter, partystämning och hits tillsammans med några av Sveriges absolut bästa dansare, ett niomannaband och Edward af Silléns regi.

Förutom Alcazars egna discohits så som "Crying at the Discoteque", "Not a Sinner, Nor a Saint", "Alcastar", "Stay the night" och "Blame it on the Disco" får publiken också höra discoklassiker från 70-talet och framåt. Upplägget har inte bara lockat storpublik under våren i Göteborg och hösten i Stockholm, det har också fått media att utbrista att det är "bara att kapitulera inför Alcazar" (Göteborgs-Posten), "imponerande" (Dagens Nyheter) och "fantastisk show" (QX).

Nu är det klart att vårsäsongen utökas med extraföreställningar i Jönköping, Uppsala och Örebro, samt nya stopp i Växjö, Linköping och Helsingborg. Sverigeturnén inleds den 29 januari i Västerås.

Turnéplan Alcazars "Disco Defenders"
29 jan - Västerås, Bombardier Arena
5 feb - Malmö, Baltiska hallen
12 feb - Jönköping, Jönköpings Konserthus
13 feb - Jönköping, Jönköpings Konserthus - EXTRAFÖRESTÄLLNING!
26 feb - Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress
27 feb - Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress - EXTRAFÖRESTÄLLNING!
4 mars - Skövde, Arena Skövde
5 mars - Karlstad, Karlstad CCC
11 mars - Växjö, Fortnox Arena - NY STAD!
18 mars - Sandviken, Göransson Arena
24-26 mars - Åre, Arena Holiday Club
1 april - Linköping, Linköping Konsert & Kongress - NY STAD!
15 april - Örebro, Conventum Arena
16 april - Örebro, Conventum Arena - EXTRAFÖRESTÄLLNING!
22 april - Helsingborg, Helsingborg Arena - NY STAD!

Pressröster om "Disco Defenders"
"Maffig discoshow. Bara att kapitulera inför Alcazar "
Göteborgs-Posten (betyg 4)

"Imponerande. Högt tempo i etthundra minuter "
Dagens Nyheter (betyg 4)

"Fantastisk show. Inte en död sekund."
QX (betyg 4)

"Bombastisk discoshow. Saknar motstycke på en svensk scen"
Borås Tidning

"FenomenAlcazar"
GT

"Generös scenografi. Snygg koreografi."
Aftonbladet

Om Alcazar
Alcazar bildades 1998 och har sedan dess varit en pålitlig leverantör av discohits. År 2000 fick de sin första internationella framgång med låten "Crying at the Discoteque". 2003 deltog de i Melodifestivalen för första gången med "Not a Sinner, Nor a Saint" som slutade trea. Låten slog stort på listorna i Sverige och sålde guld. Sedan dess har gruppen deltagit i Melodifestivalen ytterligare fyra gånger.

Gruppen har under karriären samarbetat med profilerade låtskrivare som Alexander Bard, Anders Hansson, Orup och inte minst fått specialskrivna låtar av Neil Tennant och Chris Lowe från Pet Shop Boys.

Sommaren 2015 uppträdde Alcazar i "Allsång på Skansen" och bjöd på en hel timmes underhållning i det prestigefulla programmet "Allsångsscenen är din".

Biljetter
Biljetterna säljs via Blixten.se/alcazar och lokala återförsäljare

Pressbilder
Pressbilder finns här


För intervjuer och mer information:
Johannes Sundelin, ILES PR
0702 19 83 73
johannes@iles.se

Vera Tjärnå, Blixten & Co
08-440 92 22
vera@blixten.se

Fredrik Johansson, 2E Group
0760-19 46 46
fredrik.johansson@2egroup.se


Blixten & Co är ett av Sveriges ledande bolag inom liveunderhållning.  

Vi representerar ett sjuttiotal av Sveriges mest framstående artister och arbetar med underhållning inom så vitt skilda områden som musik, humor, dans, teater, föreläsningar och konferenciersjobb. Vi producerar konserter, shower, musikaler och teaterföreställningar för både fasta scener och på turné i hela Skandinavien.
Vår framgång tror vi ligger i vår ambition att arbeta långsiktigt tillsammans med våra artister och arrangörer, men även med publiken och företag. Vi tummar aldrig på kvaliteten vilket skapar relationer som håller.

Visa:

15 30 60 120 240
Hittade inga evenemang!
Vet du något som andra inte får missa?Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här