ResetGöteborgs Stadsteater - Evenemang i Stockholm. Sök efter Göteborgs Stadsteater eller liknande evenemang i Stockholm

Hitta evenemang i Stockholm
(Göteborgs Stadsteater)

Bild på Trummor & Orgel Öppnar För Graveyard Och Åker På Englandsturné
PRESS
6 okt
kl: 10:00

Trummor & Orgel Öppnar För Graveyard Och Åker På Englandsturné

Instrumentalduon Trummor & Orgel släppte i våras albumet "Hopes and dreams". Nu är det klart att de i höst öppnar för Graveyard samt ger sig ut på Englandsturné.

De senaste åren har varit både fantastiska och produktiva för den hyllade instrumentalduon Trummor & Orgel. Förutom två skivutgivningar som rankats av många som deras bästa hittills - senaste albumet "Hopes and dreams" släpptes i våras - har de hunnit med en över 50 spelningar lång Skandinavienturné, där strålande recensioner praktiskt taget haglat över dem oavsett om de spelat på klubbar, festivaler eller kulturhus.

Det är nu klart att Trummor & Orgel i höst dels öppnar för Graveyard på två datum och ger sig ut på en Englandsturné. Dessutom har den första konserten på duons vårturné redan släpps. Den kommer äga rum på hemmaplan i Uppsala.

Trummor & Orgel på turné

16/10 Malmö, KB (med Graveyard)
17/10 Stockholm, Münchenbryggeriet (med Graveyard)
10/12 Manchester (UK), Islington Mill
11/12 London (UK), Unit-4
12/12 Bristol (UK), Golden lion
05/03 Uppsala, Katalin

För mer informnation;

Pontus Sillrén, turnéproducent
070-298 00 62
pontus@unitedstage.se

Isabel Rodriguez, press och intervjuförfrågningar
070-480 33 00
isabel@ebbalindqvist.se

Visa:

15 30 60 120 240
Hittade inga evenemang!
Vet du något som andra inte får missa?Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här