Hitta evenemang i Stockholm
(Swedbank Stadion)

Bild på Underbara
PRESS
25 nov
kl: 11:30

Underbara "julen Är Här" På Sverigeturné! Musikalstjärnorna Peter Johansson Och Matilda Grün Är Aktuella Med Jullåten "join In The Song"

Ett smakprov från stundande turnén "Julen är här" är decembersingeln "Join In The Song". En fantastiskt härlig låt skriven av Peter Johansson, Nils-Petter Ankarblom och Carrie Gilchrist i en duett med musikalstjärnorna Peter Johansson och Matilda Grün som i år för 7 året i rad beger sig ut på stor turné tillsammans!PETER JOHANSSON & MATILDA GRÜN "Join In The Song". Lyssna klicka (Spotify) här!

Download: (Endast för promotion) via: www.werecki.com

Turnépremiären för "Julen är här" äger rum på China Teatern i Stockholm den 9 december och totalt besöker turnén 9 orter med final i Norrköping den 20 december 2015!

Turnéplan: "Julen är här" 2015

9 december Stockholm, China Teatern

10 december Linköping, Konsert & Kongress

11 december Linköping, Konsert & Kongress

13 december Örebro Conventum & Kongresss

15 december Karlskrona Konserthusteater

16 december Göteborg, Lorensbergsteatern

17 december Borås, Åhaga

18 december Nyköping, Culturum

19 december Norrköping, Louis De Geer -Matiné kl.15.00!

19 december Norrköping, Louis De Geer

20 december Norrköping, Louis De Geer

(med reservation för eventuella ändringar)

"Julen är här" med musikalstjärnorna Peter Johansson och Matilda Grün hyllades runt om i landet i fjol och blev en publiksuccé! I år är det sjunde året i rad som julturnén beger sig ut runt om i landet förstärkta med musikalartisten, sångaren, skådespelaren och komikern Jesper Sjöberg. Uppbackade av kör och sexmannaband bjuder de på en musikaliskt, gnistrande och stämningsfull konsert med såväl nya som gamla jullåtar, allt från klassiskt till rock´n´roll, i en varierande och underhållande show med mycket humor och sångglädje!

Peter Johansson fick sitt stora genombrott i London som huvudrollsinnehavare i musikalen "We Will RockYou", vilket inspirerade honom att satsa på den egna produktionen och hyllningen till Queen - "Champions of Rock". Det blev en megasuccé med utsålda arenor, nu senast vintern 2015. Han har bl.a. även setts som Stacee Jaxx i musikalen "Rock of Ages" och lovordats för sin tolkning av Judas i "Jesus Christ Superstar". I höst spelar Peter en av huvudrollerna i musikalen "Jersey Boys" på China. Matilda Grün har spelat på några av Europas finaste musikalscener i Tyskland och Wien och tillsammans med kusin Peter har hon deltagit i SVT:s "Så Ska Det Låta". Jesper Sjöberg från Osby är en mångsidig artist. I hans cv finns ett stort antal musikaler "Sound Of Music", "West Side Story", "Buddy Holly", "Flashdance" och framträdanden i humorsammanhang i flera tv-kanaler. Jesper är även ofta anlitad som konferencier. I höst medverkar han även i musikalen "Jersey Boys"! Jesper S släpper sitt debutalbum "The Journey" den 13 maj 2016 nya singeln och ett första smakprov är singeln "Try", downloads se www.werecki.com

Biljetter till "Julen är här" via: www.ticnet.se Läs mer: www.pnmmusic.se

Pressinfo och pressbilder se: www.werecki.com

PNM MUSIC

Presskontakt: Rickard Werecki Lycknert tfn:0707-178008, mail: pr@werecki.com

Werecki promotion company - www.werecki.com

Producent: Niklas Eriksson, PNM Music mail: niklas@pnmmusic.se


werecki promotion company - Promotion mot Press, Radio, Ny media och TV. Projektledning och rådgivning i samband med skivreleaser, teaterpremiärer, konserter, turnéer och krogshower. Promotionturneér, pressdagar med både internationella som nationella artister inom musik, teater och nöjesbranschen.

Besök oss gärna även på: www.werecki.com

Rickard Werecki Lycknert

e-post: pr@werecki.com
telefon: 0707-178008

werecki promotion company - Skivartister, Konserter, Teater, Turnéer och Krogshower.

Visa:

15 30 60 120 240 +
Bild på evenemang Träningsmatch Malmö FF - Molde på Swedbank Stadion i Malmö. Fotboll - Sport
december
03
kl: 13:00
Malmö, Swedbank Stadion, Eric Perssons väg 31

Träningsmatch Årskorten gäller som inträde uppvisa årskorten för säsong 2015 vid entrén. Endast ingång A är öppen. De svenska och norska regerande mästarna möts i träningsmatch på Swedbank Stadion. Den 3 december möter Malmö FF norska Molde FK i en träningsmatch på Swedbank Stadion. Närmare information om tid och biljetter kommer senare. Molde FK vann både norska ligan och cupen förra året. För närvarande ligger de på en sjundeplats i Tippeligaen. OnumreMalmö FF


Biljetter/Info

Bild på evenemang Borta biljetter till Shakhtar Donetsk samt Real Madrid på Swedbank Stadion i Malmö. Amerikansk fotboll - Sport
december
08
kl: 20:45
Malmö, Swedbank Stadion, Eric Perssons väg 31

Borta biljetter till Shakhtar Donetsk samt Real Madrid Om du inte kan ta dig till Malmö för att köpa biljetter Från och med torsdagen den 15/10 kommer det gå att köpa vouchers eller biljetter via ticnet.se. Om ni väljer att köpa en voucher måste ni hämta ut denna via ett ticnet-ombud och sedan byta in den i MFF Shopen på Swedbank Stadion mot en riktig biljett. Sista dagen att byta in vouchers mot biljetter till Shakhtar Donetsk - Malmö FF är 30/10 Sista dagen att byta
Biljetter/Info

↓ Hämta fler evenemang ↓

Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här