ResetEngelbrektskyrkan - Evenemang i Stockholm. Sök efter Engelbrektskyrkan eller liknande evenemang i Stockholm

Hitta evenemang i Stockholm
(Engelbrektskyrkan)

PRESS
3 sep
kl: 08:00

Pressinbjudan Hem, Villa & Bostadsrätt Och Mitt Kök (Göteborg)

Varmt välkommen till pressträff för mässorna Hem, villa & bostadsrätt Göteborg och Mitt kök i Göteborg!

Tid: 10 september kl 10.00

Plats: Svenska Mässan, Sommartorget i B-hallen, B 05:42

Program:

Projektcheferna Daniel Fritzdorf och Göran Ekberg hälsar välkomna och introducerar matkreatören Lisa Lemke, som guidar oss genom pressträffen och presenterar årets nyheter.Startskottet har gått för tävlingen om Göteborgs bästa kanelbulle. Vinnaren, som utses av en jury från Sveriges Bagare & Konditorer, kommer att presenteras på mässan söndagen den 13 september. På torsdagens pressträff får vi veta vad som krävs av en riktig vinnarbulle.Hon älskar mannagrynsgröt och pommes frites, men tycker att ostron är överskattat. Vad väljer hon i dag? Vinnaren av Sveriges Mästerkock Sandra Mastio lagar mat på mässan.Enligt den senaste Trähusbarometern har småhusbyggandet ökat med 32 procent jämfört med förra året. Vilka trender ser man bland småhustillverkarna, vad är det köparna frågar efter? Helena Sundström från Villa Varm och Pontus Eklind från Hjältevadshus berättar.Ett välordnat hem där allt ligger på sin plats och inga röriga högar finns kvar någonstans. Det är vad vi alla drömmer om, men varför är det så svårt? Anna Johannesson från Ordningsguiden vet att vägen till ordning ser olika ut för olika personlighetstyper.I vintras infördes nya skatteregler för solenergi, och allt fler privatpersoner ser nu solpaneler på taket som ett reellt alternativ. Johan Seeman från MeraSol märker av det ökade intresset och introducerar en ny modell för småskalig solenergiproduktion.Sommelieren och författaren Andreas Kjörling ger en inblick i mässans dryckesprovningar och vad man bör veta om champagne.

För pressackreditering vänligen mejla press@stockholmsmassan.se. Vi bjuder på lättare förtäring.

Presscentret på Svenska Mässan håller öppet

torsdag 10 september 10.00 - 19.00
fredag 11 september 10.00 - 12.00

Presscentret är beläget på plan 2, med ingång via Svenska Mässans eller Gothia Towers huvudentré.

För mer information besök www.mittkokmassan.se och www.hemochvilla.se

Välkommen!


Möten i världsklass
Inspiration och kunskap, affärsmöjligheter och nya vänner. Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats med ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser, konferenser och evenemang varje år.
Vi ser fram emot att träffa dig!

Visa:

15 30 60 120 240
Hittade inga evenemang!
Vet du något som andra inte får missa?Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här