Menu
André Rieu återvänder äntligen till Sverige 2024!

André Rieu återvänder äntligen till Sverige 2024!

6 nov kl: 10:00

André Rieu, den världsberömda holländska violinisten och dirigenten, är inställd på att förtrolla publiken i Göteborg med sin efterlängtade återkomst till Sverige den 14 juni under sin nya världsturné. Gör er redo för André Rieus magi när han tillsammans med sin 60-manna Johann Strauss-orkester - världens största privata orkester - äntligen återvänder till Sverige. Sätt kryss i kalendern - skaffa dina biljetter - och bli en del av André Rieus världsturné.

Biljettsläpp torsdag 9 november 10:00 via LiveNation.se!
Förköpserbjudande för LiveNation medlemmar startar 8 november 10:00 via LiveNation.se!

Rieu, en av världens mest populära musiker, har sålt 40 miljoner album och är känd för sina energifyllda, romantiska och glädjefyllda framträdanden. Hans konserter innehåller ofta bländande ljusshower, påkostade kostymer och mycket publikdeltagande, vilket bidrar till en unik och engagerande upplevelse. Med en känsla av gemenskap och firande lockar hans konserter en publik i alla åldrar och bakgrunder. De kommande konserterna kommer inte vara något undantag, med Rieu och hans Johann Strauss-orkester som är redo att föra med sig sin signaturstil till Göteborg. Publiken kan förvänta sig att bli förflyttade till en värld av förtrollande melodier när André Rieu leder sin underbara Johann Strauss-orkester, kör och många internationella solister i en repertoar som sträcker sig från klassiska mästerverk till valser, showlåtar och sånger från film och opera.

André säger: “Emotions are the key! When a piece of music touches my heart, I know it will touch your heart, too. I am very much looking forward to finally return to Sweden next year with my Johann Strauss Orchestra, Choir and many international soloists. I hope to see you all singing and dancing in the aisles! Much love!”

Andrés konserter är en visuell fest, från synen av honom och hans musiker som går igenom publiken och upp på scenen i början av konserten till de påkostade kostymerna och den stora skärmen bakom orkestern som visar vackra bilder skräddarsydda för varje låt, vilket garanterar en magisk kväll för hela familjen. En konsert med André Rieu är en oförglömlig upplevelse för alla som älskar fantastisk musik, romantik och fest.

Speciell gäst på den här turnén är 15-åriga Emma Kok, som gick viralt med över 60 miljoner visningar på sociala plattformar för sin tolkning av "Voilà," den franska ESC-låten av Barbara Pravi - se här: https://www.youtube.com/watch?v=KdIhq1tb8Co

André Rieu är inte bara för en kväll. Han är för livet.

Datum 2024
14 juni – Scandinavium, Göteborg

Biljetter
Biljettsläpp torsdag 9 november klockan 10:00 via LiveNation.se!
Förköpserbjudande för LiveNation medlemmar startar 8 november 10:00 via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass?Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.?

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad