Menu
Christopher tillbaka i Sverige – gör tre spelningar i höst!

Christopher tillbaka i Sverige – gör tre spelningar i höst!

23 apr kl: 10:05

Efter en slutsåld spelning på Nalen i Stockholm förra året är danska stjärnskottet Christopher tillbaka i Sverige för tre spelningar. Den 5 november intar han Cirkus i Stockholm, den 7 november Mejeriet i Lund och sist men inte minst Trädgår´n i Göteborg den 8 november.

Biljettsläpp fredag 26 april klockan 10:00 via?LiveNation.se!
Som medlem på Livenation.se har du tillgång till ett förköpserbjudande som startar 25 april 08:00.

Christophers resa började när han imponerade skivbolagscheferna på EMI Records/Parlophone med sina oinspelade låtar vid 19 års ålder, vilket resulterade i ett skivkontrakt. Trots den blygsamhet som präglar den danska kulturen stack Christopher ut med sin talang, sin drivkraft och sitt smittande leende. Christophers resa har kännetecknats av att överträffa förväntningarna och vinna flera prestigefyllda priser. Hans musikaliska talang har gett honom över 3 miljarder streams över hela världen.

Den danske sångaren och skådespelaren gjorde en fängslande debut i filmvärlden med huvudrollen i Netflix-produktionen "A Beautiful Life." Christopher komponerade även och framförde det mycket populära soundtracket för filmen. När "A Beautiful Life" hade premiär globalt på Netflix steg den snabbt till att bli den #1 filmen på plattformen, vilket resulterade i kritikerhyllningar och listplaceringar i länder över hela världen. Under 2024 kommer han att släppa ny musik med singeln "ONE" som släpps den 26 april, och han kommer att vara tillbaka på turné och spela på ännu större arenor och festivaler i många europeiska länder samt Sydkorea.

Datum 2024
Cirkus, Stockholm – 5 november
Mejeriet, Lund – 7 november
Trädgår´n, Göteborg – 8 november

Biljetter
Biljettsläpp fredag 26 april klockan 10:00 via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass?
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.?
?
Fotopass-ansökan görs via?photorequest.livenation.se?(notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på?livenation.se.?

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad