Menu
D-A-D firar 40 år och ger sig ut på turné – två stopp i Sverige!

D-A-D firar 40 år och ger sig ut på turné – två stopp i Sverige!

24 jan kl: 11:00

D-A-D, den legendariska rockgruppen med en imponerande karriär över fyra decennier, hyllar sitt 40-årsjubileum med att ge sig ut på turné med två stopp i Sverige – den 25 oktober på Fållan i Stockholm och den 26 oktober på Gothenburg Film Studios i Göteborg. Ett unikt tillfälle att uppleva D-A-D:s musik live och vara en del av deras extraordinära musikaliska resa.

Biljettsläpp fredag 26 januari 11:00 via LiveNation.se!

Från sina country punk-rötter har D-A-D vuxit till en internationell framgång med hits som "Sleeping My Day Away". Efter att ha sålt över 250 000 kopior av "No Fuel Left For The Pilgrims" i USA har bandet turnerat globalt och headlinat prestigefyllda festivaler som COPENHELL. Med planerade nya släpp under 2024 är D-A-D redo att fortsätta sitt framgångsrika kapitel.

Sedan deras internationella succé med ”Sleeping My Day Away” från 1989 har D-A-D befunnit sig bland toppligan för dansk rock och ser ut att stanna där ett bra tag framöver. I mer än fyra decennier har D-A-D skapat musik tillsammans och deras kritikerrosade album ”A Prayer For The Loud” från 2019 påminner om några av bandets mest klassiska låtar som ”No Fuel Left For The Pilgrims” och ”Riskin’ It All”. Den tidlösa rocken med inslag av blues, cowpunk och country som genomsyrar bandets imponerande musikkatalog är en viktig del av Danmarks musikhistoria som fångar både den yngre och äldre publiken världen över som skapar oförglömliga liveupplevelser.

Datum 2024
25 oktober – Fållan, Stockholm
26 oktober – Gothenburg Film Studios, Göteborg

Biljetter
Biljettsläpp fredag 26 januari klockan 11:00 via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad