Menu
HOOJA FÖRBEREDER SOMMARTURNÉ – HÄR ÄR DE FÖRSTA DATUMEN AV

HOOJA FÖRBEREDER SOMMARTURNÉ – HÄR ÄR DE FÖRSTA DATUMEN AV "TOUR STEN".

29 jan kl: 10:01

I sommar är det Luleå som står värd för Hooja och DJ Mårdhunds enda konsert i Norrbotten. Nu blir det även Dalarna och Stockholms tur att välkomna duon när de adderar Dalhalla och Skansen till sommarens turné som går under namnet Tour Sten.

Biljetter till konserterna på Dalhalla den 25 juli och Skansen den 3 augusti släpps på onsdag den 31 januari klockan 09.00. Biljetter till konserten i Luleå den 29 juni finns ute nu.

Hallå

Vi sitter och spikar på sommarturnén för fullt och vi kan passa på att skvallra om två konserter redan nu. En är på Dalhalla 25 juli och en på Skansen 3 augusti.

Det är som är lite speciellt med de här två spelningarna är att vi har med oss ett par kompisar från Finland som kommer spela innan oss som en slags förorkester, de heter Steve N Seagulls och de är så jävla fräcka, kanske det fräckaste Finland har producerat sen Nokiatelefonerna.

Hoppas ni vill komma dit, vi lovar total leverans med nya låtar och kanske något annat fräckt, vi får se när vi syns där, hej! – Hooja & Mårdis

Innan jul släpptes den norrbottenexklusiva konserten på Södra Hamnplan i Luleå som kommer ha samma inramning som konserterna på Dalhalla och Skansen, med finska Steve ’n’ Seagulls som förband. Inom kort offentliggörs också övriga turnédatum för sommaren.

Biljetter till Dalhalla och Skansen släpps klocka 09.00 den 31 januari via LiveNation.se.
Biljetter till Luleå finns ute nu.

Datum:
29 juni – Södra Hamnplan Luleå (fri ålder)
25 juli – Dalhalla, Rättvik (13+)
3 augusti – Skansen, Stockholm (fri ålder)

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad