Menu
Sematary ger sig ut på turné – intar Fryshuset i Stockholm

Sematary ger sig ut på turné – intar Fryshuset i Stockholm

23 jan kl: 10:00

Sematary även känd som DJ SORROW är en av de främsta inom horrorcore och trap. Med låtar som ”Slaughter house” och ”Bunny Suit” ger sig nu Sematary ut på sin turné ”Haunted Mound Angels Tour” där han gör ett stopp i Sverige för en spelning på Fryshuset Klubben den 4 juni.

Biljettsläpp fredag 26 januari 10:00 via LiveNation.se!

Genom åren har Sematary blivit populär på plattformar som SoundCloud och Tumblr, ofta i samarbete med Ghost Mountain. De släppte två mixtapes tillsammans, "Grave House & Hundred Acre Wrist Hosted By DJ Sorrow", och Sematary fortsatte att ge ut solodelar av "Rainbow Bridge" med "Rainbow Bridge 2" och "Rainbow Bridge 3", den sistnämnda hyllad av kritiker.

Sematary expanderade även sin konstellation, Haunted Mound, som han och Ghost Mountain grundade, genom att rekrytera andra artister som Buckshot, Hackle, Turnabout samt producenter som Oscar18, Gonerville och Snuffer.

Hans fjärde mixtape, "Screaming Forest", släpptes sent 2021 med medverkan av Haunted Mound-medlemmarna Buckshot och Hackle. Under 2023 släppte Sematary sitt senaste mixtape, "Butcher House", den 13 januari, med medverkan av Haunted Mound-medlemmarna Buckshot, Hackle och Turnabout, samt cloud rap-artisten Black Kray AKA Sickboyrari.

Datum 2024
4 juni – Fryshuset, Stockholm

Biljetter
Biljettsläpp fredag 26 januari klockan 10:00 via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad