Menu

SSK-Asplöven HC Hockeymanifestation

Södertälje

Axa Sports Center, Södertälje
tisdag, 3 februari 2015 kl:19:00

Hockeymanifestation 2015 - Fri entre INFO OM BILJETTSLÄPP NEDAN

Förboka din biljett till årets Hockeymanifestation!
För 50kr har du garanterad platsbiljett och chans att ta hem vinsten i årets manifestationslotteri. Tidigare år har vinstsumman i lotteriet varit så hög som 80.000kr!!! När du förbokar en plats till årets manifestation har vi som motkrav är att du stödjer vår ungdoms- och juniorverksamhet genom att köpa manifestationslotten. Manifestationslotteriet är ett 50/50-lotteri där halva vinsten går till vår ungdomsverksamhet och andra halvan till en vinnare. Förbokning av lott och biljett gör du på vår hemsida klicka här.

Biljettutlämning i arenan
Har du inte förbokat biljett och lott finns möjlighet att erhålla en biljett när arenar öppnar. Biljettsläpp sker i arenan tisdagen den 3 feb. kl 17.00. Vi tillämpar direktinsläpp dvs du måste gå in i arenan när du erhållit din biljett. 1 biljett/person. Det är ej möjligt att i förväg hämta ut biljetter till ditt sällskap. Kom i god tid till matchen eller förköp din plats! Vid de årliga hockeymanifestationerna ringlar ofta kön lång utanför arenan timmar innan nedsläpp.

Rullstolsplatser bokas via SSKs kansli 08-554 206 51 eller på vår hemsida klicka här

Biljetter för bortasupportrar på ståplats kan förbokas via den egna supporterklubben om resa till oss arrangeras. Biljetter som ej bokas via bortalagets supporterklubb lämnas ut vid bortaståentren. Ytterligare information gällande dessa biljetter lämnas ett par dagar innan aktuell match.

Datum / Tid

tisdag, 3 februari 2015 kl: 19:00

Plats

Södertälje, Axa Sports Center, Södertälje

Karta (Google)

Typ

Sport

Kostnad

0kr - 230

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad