Menu

Unfaren + Unfaren Avancerad

Södertälje

IOGT-NTO Södertälje
fredag, 6 februari 2015 kl:18:00

En helg för alla! Både för dig som aldrig varit med på en kurs innan, och för dig som redan gått UNF:aren en eller flera gånger.

Kurshelgen kommer att vara uppdelad på två, en vanlig UNF:aren (UNF:s grundkurs) och en fortsättningskurs, UNF:aren Avancerad.

UNF:aren:

Det är en kurs där du får lära dig det mesta som kan vara bra att veta om UNF. Vi pratar historia, ideologi, veksamhet, nykterhet och har ideverkstad. Men framförallt lär vi känna varandra och fyller helgen med andra roliga aktiviteter. Detta är det perfekta helgen för dig som är ny inom UNF!

UNF:aren Avancerad:

För dig som redan gått UNF:aren och känner att du vill ha mer, vilket du såklart vill! Vi kommer nu gå lite närmare in på de ämnen vi berörde under UNF:aren. Vi kommer prata ledarskap, drogpolitik och inkludering och såklart också nykterhet och ha en ideverkstad.

Vi träffas på fredag kväll och äter middag tillsammans och lär känna varandra. Och mjukstartar helgen lite.
På lördag kör vi igång med själva kursen på riktigt! Vi kommer såklart varva kurspassen med mat, fika och roliga aktiviteter. På kvällen blir det aktiviteter med alla deltagare från båda kurserna. På söndagen reflekterar vi över vad vi lärt oss i helgen, har ett sista kurspass, käkar lunch och packar ihop och säger hejdå.

Ta med: Sovsäck, liggunderlag, ombyte, tandborste

Anmäl dig på www.korta.nu/unfarensodertalje

Kursen är gratis, även för dig som reser från andra distrikt, men resan får du söka ersättning för hos ditt eget distrikt.

Datum / Tid

fredag, 6 februari 2015 kl: 18:00

Plats

Södertälje, IOGT-NTO Södertälje

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad