Menu

Alla har RÅD med Yvonne Skattberg

Södertälje

Trombon
lördag, 7 februari 2015 kl:19:00

Smygpremiär!
Ny show med komikern Yvonne Skattberg & barnarbetarorkestern

”Åh nej! Inte lön nu igen!!! Jag orkar inte. Vad ska jag göra av alla pengar”,
hör du väldigt sällan en ensamstående förortsmorsa säga

En djupdykning i dagens Sverige, bland flexibla familjekonstellationer, lådvin på balkongen, match.com och ”ring och spring jobb”. Om att äta havregrynsgröt för att ha råd med Iphones till barnen och framförallt om att HÅLLA STILEN.

”Alla har Råd” är en fristående fortsättning på succeföreställningen ”Alla har ADHD. Nu är det nyfattigsverige och arbetssituationen med bemanningsföretag, barnarbete och timanställningar som hamnar under komikerns lupp

Med sina naiva och vassa samhällsbetraktelser tar hon med oss till livet i förorten. Om att försöka hålla stilen bland möbler från blocket, extrajobb inom vården, lösa dörrhandtag, ihoptejpade toastolar. Och den ständiga väntan på att telefonen ska ringa. Blir det något jobb idag?
speltid 1 tim 40 min
Yvonne utsågs till årets kvinnliga ståuppkomiker 2007 med motiveringen ”En jävla standupstjärna till jänta från obygden som roar och oroar och charmar alla med sina naiva och vassa samhällsbetraktelser”. I flera år arbetade Yvonne med showgruppen En Liten Jävla Kvinnorörelse tillsammans med Anna-Lena Bergelin, Zeid Andersson och Ann Westin. Hon har sedan dess medverka i ett flertal comedyshower med bla Marika Carlsson samt i Alfahonor med Zinat Pirzadeh och medverkat och producerat en mängd farser. Hon är en stående gäst i programmet Klubben på Radio Stockholm och sitter med i radioakademins jury.
2012 var hon medförfattare till boken Jag bombade - Scener från ett ståuppliv, Ekerlids förlag.

Datum / Tid

lördag, 7 februari 2015 kl: 19:00

Plats

Södertälje, Trombon

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

95kr - 175

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad